2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

GOSH makiažo priemonė “Lumi drops”


Labai seniai norėjau papasakoti apie skystus higlighterius, kažkiek paliečiau šią temą pasakojant  bloge apie makiažo pagrindus, bet ten buvo vos keli sakiniai. Šį kartą visas dėmesys būtent jiems, nes mano pasakojimas apie GOSH makiažo priemonė “Lumi drops”.






Natūralus grožis ateina iš vidaus. Tegul naujieji Lumi Drops leidžia Jūsų veido odai švytėti. Lumi Drops yra skysta šviesą atspindinti priemonė, kuri suteikia švytėjimo Jūsų veido odai.  Perlų pigmentai suteikia veidui švytėjimo. Ruošiesi vakarėliui mieste? Naujieji Lumi Drops suteikia veido odai įvaizdį lyg eitumėte „raudonoju kilimu“, suteikia odai natūralų švytėjimą  atspindint šviesos spindulius. Trys skirtingi atspalviai leis sukurti vis skirtingą įvaizdį išryškinant gražiausius Jūsų bruožus.
· Suteikia odai švytėjimo;
· Spindesys nuo šviesą atspindinčių pigmentų;
· Skysta lengva formulė, kuri yra lengvai maišoma ir išskirstoma;
· Be kvapų.
Kaina: apie 10 EUR
Kur pirkti: Kosmada






Mano nuomonė:

Lumi drops tikrai nėra naujiena, šitie skystieji higlighteriai rinkoje jau metus, tačiau pirmai testavimui gavau peach spalvą. Nežinau kaip gamintojas, o aš nelabai įsivaizduoju tokios oranžiniai - persikų spalvos naudojimo kaip spindesio priemonės. Net vasarą, kai aš įdegu, man šita spalva ryškiai per tamsi, ji net tamsesnė negu mano kreminė pudra. Kai buvau Gosh Gamykloje, gavau dovanu Gosh naujienas ir kosmetinę, be naujienų mano kosmetinėje buvo ir šviesiausio atspalvio Higlighteris Vanilla. Labai gražus, perlų spalvos higlighteris, su vos matomu šaltu tonu. Kas man labai patiko: gelinė ir labai lengva priemonės konsistencija (nors pigmentacija labai stipri), perlamūtras vietoje blizgučių, galimybė maišyti priemonę su kremine pudra ir tempti tik tas vietas, kurias reikia paryškinti (skruostus, viršutinę lūpos zoną, nosies viduriukas). Na o sumaišius Vanilla atspalvį su Peach, gaunasi naudosi spalva, kurį idealiai tinka prie mano odos atspalvio. 
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, šnekant apie skystus higlighterius, nes dauguma vis nežino kokį variantą pirkti, skystą ar pudrinį. Skystieji higlighteriai idealiai tinka sausai ir lygiai odai, skystus higlighterius galima maišyti su kremine pudra tam, kad gautųsi tas vadinamas 'glow' sveikos odos efektas. Tačiau iš kitos pusės skystieji higligteriai kimšti poras, paryškinti veido nelygumus, riebinti veidą (nes ant skysto higlighterio pudros jau nepanaudosi), su pudriniu viskas kiek paprasčiau - kreminė pudra, fiksuojanti pudra-pudrinis higlighteris.  Todėl galiu teigti, kad pudriniai higlighteriai  tinka riebiai ir probleminei odai, na o skystieji - normaliai, sausai.  Na o kokią priemonę pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų norų ir odos tipo...

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig