2017 m. sausio 20 d., penktadienis

Eylure Brow Nourishing Oil


Labas rytas, mano brangieji, labai ilgą laiką mano antakiai buvo labai didele problema. jeigu tiksliau, tai jų forma nebuvo taisyklingatobula, griežti, kur tamsįja ir šviesėja kiekvienai dienai yra per daug, tačiau antakių forma turi būti gera. O ką daryti, jeigu mano antakiai jau buvo išpešioti taip, kad nieko padaryti neeina? Teisingai, atauginti. Kaip? Su Eylure Brow Nourishing Oil




EYLURE antakių aliejus pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Aliejus skatina sveikų plaukelių augimą. Rekomenduojama naudoti nakčiai.
Sudėtyje yra rozmarino aliejaus, pelargonijos aliejaus, kadagio aliejaus, argano aliejaus, migdolų aliejaus.

Kaina: apie 12 EUR

Kur pirkti: www.feelunique.com






Mano nuomonė:

Sakyčiau labai specifinė priemonė, kurios nenupirksi tol, kol antakiams nereikės papildomos priežiūros. Vienu žodžiu, tai labai mažas roll on aliejaus buteliukas, naudoti tikrai labai paprasta ir patogu. Aliejukas nėra riebus, maloniai kvepia rozmarinais (kartais net per stipriai). Norint ataugint antakių plaukelius (kitos išeities norint pakeisti antakių formą tiesiog nėra), reikia kiekvieną dieną nakčiai naudoti aliejų. Ar rezultatas jaučiamas? Tikrai taip, labai greitai antakių plaukeliai pradeda augti kaip ant mielų. Iš kitos pusės, niekada neturėjau problemų su antakių plaukelių augimų, todėl jeigu antakių plaukeliai tiesiog neauga, aliejukas gali ir nepagelbėti.
Jeigu turite problemų su antakiais, padarėt klaidą darant antakių formą, norite ją pakeisti, jūsų tikslas atauginti antakių plaukelius, labai rekomenduoju Eylure Brow Nourishing Oil, man jis tikrai padėjo atauginti antakių plaukelius ir pakeisti antakių formą greičiau.



SHARE:

1 komentaras

  1. Šį aliejų galima rast Eurokos internetunėj prekyboj, kaip tik dairiausi atsiliepimų apie gamintoją.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig