2017 m. sausio 16 d., pirmadienis

Lancome BLUSH SUBTIL CUSHION Skaistalai kempinėlėje (spalva Nr. 024 Sparkling Framboise)


Labas rytas, mano brangieji kol aš dar mąstau apie savaitės darbų planą ir dėlioju neišbandytas kosmetikos priemones, jūsų dėmesiui vienas iš įdomiausių Lancome produktų - BLUSH SUBTIL CUSHION Skaistalai kempinėje. Paskutiniu metu, Lancome mano akyse labai užaugo, jeigu anksčiau tai buvo tiesiog labai klaikinės kosmetikos priemonės (šnekant apie dekoratyvinę kosmetikos liniją), tai dabar tai inovatyvios technologijos. Per metus Lancome pristatė tobulą blakstienų tušą Grandiose (su labai neįprastu šepetėliu) ir akių pravedimą, Cushion tipo pudrą (kuri maskuoja gerai) ir skaistalus, reikia dar prisiminti apie Juicy Shaker lūpų blizgius su vertingais aliejais. Laukiame naujienų šiais metais, jau esu mačiusi pavasario kolekcijos Promo nuotraukas, ten tokie skaistalai, kad už juos galima mirti. Na o šiandien apie Cushion skaistalus kempinėje šnekėsime plačiau.




Blush Subtil Cushion
Skaistalai kempinėlėje
Blush Subtil Cushion: mini dydis, maxi efektas!
Naujieji Blush Subtil Cushion skaistalai kempinėlėje, patogioje modernioje pakuotėje.
Suteikia sveiko skaistumo ir žvilgesio. Skirtingų rausvų ir persikinių atspalvių pasirinkimas. Patogūs naudoti visos dienos metu.
Kaina: 42,95 EUR
Kur pirkti: Douglas ir Kristiana
Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Cushion tipo skaistalus mačiau Azijos rinkoje, ten toks dalykas be galo populiarus, pagaliau šį naujiena ir Europoje, ačiū už tai Lancome. Oficialiame Lancome puslapyje aš mačiau labai daug atspalvių, Lietuvoje keturi, bet tinkantys prie mūsų šviesios odos. Mano spalva ryškiausia iš visų  024 Sparkling Framboise (na bent jau taip atrodo), tačiau realybėje tai labai gražus, švelnus rožinis atspalvis, kuris suteikia veidui gaivumo. Man labai patinka kiek ryškesnės spalvos, todėl aš be galo apsidžiaugiau galimybe išbandyti būtent šią spalvą. Na o dabar apie pačius skaistalus: juodas klasikinis Lancome įpakavimas su rožinės spalvos logo, atrodo įspūdingai. Skaistalai su veidrodžiu ir kempine, atidarome ir matome kempinę pripildyta gelinės konsistencijos skaistalų. Gamintojas siūlo naudoti skaistalus su kempine, aš naudoju su Duo Fibra šepetėliu (na būčiau paprastas žmogus naudočiau su kempine, juolab kad kempinės kokybė tobula, tačiau man dar reikės naudoti skaistalus nuotraukoms, todėl švari kempinė įeina į mano planus). Nors spalva atrodo labai labai ryškiai, realybėje viskas atrodo saikingai ir gražiai. Kam reikia daugiau spalvos, noriu pridurti, kad sluoksnuojant, atspalvį galima suintensyvinti, todėl nereikia bijoti pirkti ir šviesių atspalvių, jie tikrai bus matomi. Labiausiai patiko gelinė  skaistalų konsistencija, kuri leidžia paskirstyti ir ištušuoti skaistalus taip, kaip norisi. Vienas dalykas, apie kurį noriu pasakyti, tokio tipo skaistalus geriausiai naudoti ant kreminės pudros, ant kompaktinės jau ne toks vaizdas, plius užtvirtinti makiažą reikės taip, kad nepaliesti skaistalų.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, jeigu svajojate apie labai gaivios ir gražios odos efektą, svajojate apie 'glow' efektą be blizgučių ir shimerio, naujieji Lancome BLUSH SUBTIL CUSHION kaip tik jums.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig