2017 m. sausio 4 d., trečiadienis

MOCKBERG - MINIMALISTIC ELEGANCE


Vakar žadėjau papasakoti apie Kalėdines dovanas, pagaliau nuotraukos padarytos, todėl galiu parodyti Jums dar vieną tobulą laikrodį. Instangramas, mano draugas, pinigų išleidimo pagalbininkas ir wish list'o varomoji galia. Būtent ten suradau MOCKBERG, labai ilgai norėjau, labai ilgai svajojau, na o pagaliau per Kalėdas gavau savo užsakymą. Užsakiau jau šį gražuolį jau senokai, bet vis laukiau naujos MESH kolekcijos, pagaliau kolekcija buvo pagaminta, o Elise modelis puikuojasi ant mano rankos.










Paskutiniu metu mes vis šnekame apie laikrodžius, madas, stilius ir pasirinkimą. Nežinau kodėl, bet dabar mano pasirinkimas - klasika, jeigu ankstesnieji variantai buvo gana dideli ir masyvūs, MOCKBERG labai dailus ir labai gražiai atrodo ant moteriškos rankos. Kodėl būtent Elise? Nes neturėjau ne vieno laikrodžio, kuris gražiai atrodytų su Pandora karoliais, nemėgstu aš auksinių laikrodžių ir sidabrinių apyrankių kartu. Laikrodis turi vienerių metų garantiją, atsparūs vandeniui, na o modelių pasirinkimas tikrai didelis, kiekvienas atras modelį pagal savo skonį: čia ir klasikinė kolekcija su odiniais diržais, ir visai mažu laikrodžių Petite linija, na ir mano favoritai Mesh kolekcija. Vienu žodžiu, savo pasirinkimu aš likau be galo patenkinta, labai rekomenduoju pasirinkti klasiką, nes tokio tipo laikrodžiai tinka bet kur, bet kokiai progai, bet prie kokių drabužių.

Na ir pabaigai su lithuanianbeautyblog kodu inetrenetinėje parduotuvėje  MOCKBERG tik šią savaitę gausite net 20% nuolaidą, manau tai unikali galimybė užsakyti dovaną sau....





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig