2017 m. sausio 29 d., sekmadienis

Urban Decay Liquid Moondust (spalva Recharged)


Puikiai žinote, kad aš tiesiog Dievinu Urban Decay akių šešėlius, labai ilgai žiūrėjau į chamelioninius Moondust šešėlius, todėl be galo apsidžiaugiau dar prieš Kalėdas gavus testavimui tai, ko nebuvo Lietuvos rinkoje, Urban Decay Liquid Moondust. Šiandien pokalbis būtent apie juos... juk jie tobuli, ne mažiau, nei daugiau.....










Mano nuomonė:

Labai apsidžiaugiau gavus tokį nerealų atspalvį testavimui, švelniai rožinis, su vos matomu auksiniu ir rudu  pagrindu. Taip, kolekcijoje spalvos buvo visos labai gražios, mėlynos, žalios, violetinės, bet jos netinka kiekvienai dienai. Šitas Recharged atspalvis idealiai tinka ir kiekvienos dienos naudojimu, nes priklausomai nuo apšvietimo, šešėlis gali būti visiškai nematomas, arba spindėti visomis spalvomis iš karto.  Tiesą sakant, net nesitikėjau tokios stiprios pigmentacijos, atidarius įpakavimą pamačiau šepetėlį, kuris tinka akių pravedimui, ir tai nelabai. Aš vistiek naudoju savo šepetėlius šešėlių skaidymui, na o kaip pagrindą naudoju Nars Orgasm skaistalus (nes noriu suintensyvinti spalvą) Man rezultatas labai patinka, šešėliai laikosi visą dieną, tačiau kiek traukia akių voko odą (jeigu užtepti šešėlį labai riebiai). 
Ką noriu pasakyti apibendrinant? Tik tiek, kad jeigu užsienyje pamatysite šį stebuklą, būtinai pirkite, nes tai limituoto leidimo kolekcija.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig