2017 m. sausio 29 d., sekmadienis

NYX DOLL EYE MASCARA (waterproof)



Labas rytas, mano brangieji, atidarau aš savaitės anonsą ir ką matau, iš suplanuotų keturių įrajų nėra nei vieno. Juokas, juokais, tačiau nuotraukos jau padarytos seniausiai. Juokingiausiai, šiandien planavau rašyti irgi apie visai kitas kosmetikos priemones. Na o ką padaryti, bandysime taisyti padėtį, todėl jūsų dėmesiui NYX blakstienų tušas, kurį gavau per NYX parduotuvės atidarymą Vilniuje PC Panorama. NYX blakstienų tušai man naujiena, jų niekada nebandžiau ir net nieko negirdėjau.






Sveika, lėlyte! Jei ieškote nepriekaištingai ilgų ir išraiškingų blakstienų, išbandykite šį tušą. „Doll Eye Mascara“ sudaro unikalus natūralių aliejų, vitamino E ir nailoninio pluošto junginys, su kuriuo blakstienoms galėsite suteikti tiesiog neįtikėtinas apimtis.
Talpa: 8g
Kaina: 9,59 EUR






Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad NYX Doll Eye man labai didelio įspūdžio nepadarė. Taip, negaliu pasakyti, kad tušas visai blogas, bet ir wow efekto nerasta. Tiesą sakant, atidarius Douglas puslapį niekaip negalėjau suprasti, kaip vienas tušas ir vienos formos šepetėlis, gali būti ir ilginantis, ir storinantis? Patikėkite, čia keli skirtingi tušai, o šepetėlio forma vienoda, gal NYX tušo konsistencija skirtinga? Net nežinau ką atsakyti. Mano rankose dar trečiasis, vandeniui atsparus, variantas. Aš tokio tipo nelabai mėgstu, juos sunku nuvalyti, na o šitą nuvalyti ypatingai sunku. Su vandeniu ir paprastomis priemonėmis niekaip neišeina, todėl naudojau L'oreal dviejų fazių valiklį, patrinti irgi reikėjo, nes tušas nusivalo gabaliukais. Tušas lyg apgaubia blakstienas, taip jas pastorina ir prailgina, neslėpsiu, dar ir sulipina. Tikriausiai dėl sulipusių blakstienų efektas man ir nepatiko. Atrodo blakstienos gražios, ilgos ir juodos, tačiau jų nėra daug, nes jos sulipusios, nuotraukose puikiai matosi efektas. Iš mano normalių gražių blakstienų liko vos penkios ilgos ir storos. Šepetėlis gana patogus ir fainas, gal man tiesiog nepavyko su jo susidraugauti? Nežinau, tačiau mano nuomonė tokia, šitas blakstienų tušas nevertas jūsų dėmesio.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig