2017 m. vasario 14 d., antradienis

Apie raudonos spalvos lūpų dažus


Labas rytas, mano brangieji, su meilės diena Jus ;-) Aš jau bėgu ruoštis vakarui, pas mane šiandien dviguba šventė - vyro gimtadienis ir meilės diena. Na o labai trumpai bloge pašnekėsime apie raudonos spalvos lūpų dažus. Aš manau esu didelė raudonų lūpų gerbėja, esu išbandžiusi N variantų, todėl galiu drąsiai pasidalinti savo nuomone apie geriausius iš geriausių. Plius Valentino diena - raudonų lūpų šventė. Ar tirite savo tobulus raudonos spalvos lūpų dažus?



Aš manau raudonos spalvos lūpų dažai turi būti geros kokybės, juk ne taip dažnai juos naudojame. Taip, pilnai sutinku, raudonų atspalvių milijonai, na o išsirinkti tinkantį variantą sunku. Aš už klasikinius, ryškiai raudonus be priemaišų, oranžinio ar violetinio pustonio.


Pradėsime nuo prabangių klasikinių raudonų variantų:

Rouge Dior 999 klasikinis raudonas atspalvis kuris tinka bet kur ir bet kada. Lūpų dažų tekstūra kreminė, pieštukas būtinas, tačiau toms, kas mėgsta matinius atspalvius, Dior turi tokį pats atspalvį iš matinės kolekcijos. Šį kartą mano pasirinkimas kreminis, nes matinis atrodo kiek kitaip. Na ir matinius favoritus aš jau turiu.

Lancome L'absolu Rouge 132 šaltas raudonas atspalvis, jeigu nuotraukoje jis atrodo beveik oranžinių, ant lūpų jis labai gražus raudonas, kuris vizualiai balina dantis.

Guerlain KISSKISS 325 neutralus raudonas. Jo konsistencija nėra kreminė, o spalva sodri, tai  pusiau permatoma, drėkinanti lūpų dažų tekstūra.


Aš manau matiniai lūpų dažai ir blizgiai mus sugadino. Jeigu anksčiau aš ieškau pieštukų, permatomų priemonių lūpų kontūrui tam, kad lūpų dažai nepabėgtų. Dabar net nesinori galvoti apie ryškių atspalvių kreminius lūpų dažus, nes ranka pati pasiima matinius. Aš jau išmokau nepastebėti lūpų sausinimo, nes rezultatas, išsilaikymas ir spalvos to vertos. Aš turiu žymiai daugiau raudonų variantų, tačiau šitos spalvos naudojamos dažniausiai.

Tikrai nemeluosiu, bet MAC Retro MAC liquid Feels so Grand dažniausiai mano naudojama spalva ir lūpų priemonė. Jeigu po pirmo bandymo man visiškai nepatiko nei spalva, nei konsistencija, bėgant laikui aš įvertinau ir išsilaikymą, ir apilkatorių, ir klasikinę raudoną spalvą, kuri idealiai tinka bet kokiai progai.

Antroje vietoje irgi MAC, Retro MAC kolekcija, spalva RUBY Woo. Tai klasikinis raudonas atspalvis su vos matomu šaltesniu pagrindu. Tas pagrindas beveik nesimato, o spalva atrodo tobulai gerai. Taip, sausina lūpas, tačiau išsilaiko puikiausiai, nedažo dantų ir atrodo įspūdingai.

Trečioje vietoje Urban Decay Mega Matte 714, visiškas Ruby Woo klonas, tik dabar aš tai supratau, nes tam, kad aprašyti atspalvius tepu kiekvieną lūpų dažą ant rankos.

Na ir paskutinėje vietoje PUPA I'am pupa Matt lip Fluid. Kodėl jis paskutinėje vietoje? Nes turiu penkis PUPA fluidus skirtingų atspalvių, visi skirtingos konsistencijos ir skirtingai išsilaiko. Jeigu nude ir oranžiniai atspalviai tobuli, raudonas vis bando pabėgti. Tokio tikrai nesitikėjau, todėl naudojant būtent šituos atspalvius reikia nepamiršti kartais nuo karto patikrinti rezultatą veidrodyje.


Toms, kas dar bijo ryškių raudonų atspalvių rekomenduoju blizgius, bet ne ryškiai raudonus ir pigmentuotus, kur užtepi ir nežinai ką toliau daryti. Vieni iš mėgstamiausių, lengvus atspalvius suteikiantys - Lancome Juicy shaker Cherry Symphony ir YSL Gloss Volupte 207. Priminsiu, kad YSL turi lūpos formos aplikatorių, na o Lancome JS turi nuostabų vyšnių aromatą ir puikiai puoselėja lūpas.


Na ir paskutiniai, bet neprasčiausi mano reitinge - tai L'oreal lūpų dažai. Aš Dievinu L'oreal už lūpų dažų retro kvapą, todėl mano kolekcijoje jų nemažai. Vienus gavau testavimui, kitus pirkau pati. Vienu žodžiu, jeigu ieškote pigesnio, tačiau dėmesio verto varianto - tai tikrai L'oreal, raudonų spalvų pasirinkimas čia labai didelis, nešnekant net apie raudonų atspalvių lūpų dažų paletes.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad raudonos spalvos lūpų dažų paieškos gana ilgos, ne visada išeina surasti tinkamą konsistenciją ir tekstūrą, tačiau nereikia nusiminti, tikrai suprasite kai surasite TĄ vienintelį tobulą raudonos spalvos lūpų dažą.









SHARE:

2 komentarai

  1. vat ir pas pastebejau su pupa fluidais, kad jeigu nude spalvos afigienai laikosi, raudonos kazkaip visai ne taip, idomu kodel :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skirtingi spalvos pigmentai. bent jau aš taip galvoju

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig