2017 m. vasario 6 d., pirmadienis

Clinique PEP-START


Pagaliau aš jau namuose, šiandien taip šalta, tikroji žiema. Ilgai galvojau atidarius atminties kortelę su nuotraukomis, nuo ko gi pradėti? Nuo pat pradžios... Nes nuotraukų be galo daug, produktų išbandytų taip pat, na o naujienų irgi ne mažiau. Šiandien jūsų dėmesiui Clinique PEP-START veido priežiūros linija: veido pausklis su šveičiamosios dalelėmis, paakių kremas ir neriebus veido kremas.




Pep-Start HydroBlur-Moisturizer
Drėkinamasis veido kremas
Tai neriebus drėkinamasis kremas, kuris akimirksniu vizualiai paslepia odos defektus, suteikdamas jai minkštumą ir malonų pojūtį.
Pep-Start Eye Cream
Skaistinantis paakių kremas
7 peptidų poveikis odai.
Akimirksniu suteikia drėgmės.
Skaistina ir suteikia energijos.
Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser
Šveičiamasis veido prausiklis 
Tai gaivinamasis veido prausiklis, kuris valo, šalina negyvas odos ląsteles ir išlygina odą.
Kaip veikia: trijų lygių šveitimas užtikrina, kad oda tampa lygi ir puikiai paruošta makiažui.
Kam skirta: visų tipų odai.
Panaudojimas: dėl sudėtyje esančių švelninančių sudedamųjų dalių galite valyti odą 2 kartus per dieną. Saugokitės, kad nepatektų į akis.
Kur pirkti: www.douglas.lt










Mano nuomonė:

Ar aš naudoju Clinique veido priežiūros priemones? Pasakyti Taip arba Ne, tai reiškia nepasakyti nieko. Kaip aš jau pasakojau bloge, su Clinique mano santykiai prasidėjo labai seniai, pradėjau nuo veido priežiūros priemonių nuo spuogų (tiesą, man labai patinka tai, kad Clinique labai apgalvotai siūlo savo klientams veido priežiūros ritualus, kur yra ir prausiklis, tonizuojantis losjonas, veido kremas ir t.t.), po to perėjau prie pudrų testavimo, o vėliau naudojau kitus brandus. Tapus blogerė atnaujinau savo santykius ir sėkmingai naudoju kosmetikos priemones toliau. 
Aš manau Clinique veido priežiūros sistemos turiu labai daug gerbėjų, nes priemonės tikrai geros ir kokybiškos, tiesą, reikia teisingai parinkti. Mano rankose Clinique PEP-START: šveičiamasis veido prausiklis, paakių kremas ir veido kremas. Pradėsime nuo šveitiklio, kurio įpakavimas patogus, aišku kvapas būdingas Clinique kosmetikos priemonėms: švaros ir medicinos (aš tai vadinu taip). Mano veido oda mišri, yra išsausėjimų, todėl šitos priemonės kiekvieną dieną naudoti tikrai negaliu. Noriu pasakyti, kad konsistencija labai maloni, šveičiamos dalelės beveik nejaučiamos, jos puikiai poliruoja veido odą, sausina - mažiausiai. Priemonė tikrai patiks toms, kieno oda yra normali - riebi, kas turi sausą odą galės naudoti šį prausiklį kelis kartus į savaitę. Paakių kremas jau ne naujiena, bent jau man, turėjau, sunaudojau. Šitas kremas patiks 20-25 metų merginos, kurios neturi paakių zonos problemų ir raukšlių. Kremas labai lengvas, susigeria akimirksniu, gerai atgaivina ir suteikia energijos. Man jis pasirodė per lengvas, mano favoritas - Smart Custom repair (vat čia tai jau sunkioji atrilerija jūsų paakių zonai). Noriu pasakyti, kad Clinique PEP-START puikiai drėkina ir paruošia paakių zoną makiažui. Na ir pabaigai, apie labiausiai patikusi veido priežiūros priemonę - odą tobulinantį neriebų veido kremą. Nors kremas ir skirtas riebiai-mišriai odai, man jis labai tiko ir patiko. Jo konsistencija tikrai neriebi, bet silikonai jaučiasi. Labai rekomenduoju jį naudoti vietoje makiažo pagrindo, jis puikiai išlygina veido odos atspalvį (nors jis švelniai rožinis spalvos), vizualiai paslepia poras ir prailgina makiažo gyvavimo laiką (veidas riebaluojasi mažiau). Aš manau tai bus mano 'mast have' priemonė ir vasarą.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, labai smagu, kad Clinique savo pirkėjams siūlo mini rinkinius, taip pabadyti galima be didesnių išlaidų (nors Clinique veido priežiūros priemonių kainos tikrai labai prieinamos). Ar rekomenduoju? Tikrai taip, turint riebią ir mišrią veido odą tikrai atrasite kažką naujo.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig