2017 m. vasario 7 d., antradienis

L'oreal Professionnel Vitamino Color A-Ox šampūnas ir plaukų balzamas


Labas rytas, mano brangieji, mažiausiai fotogeniškų priemonių, negu šitos, dar nesu mačiusi. Atrodo ir buteliukai dailūs, ir naudoti patogu, bet nufotografioti neišeina visiškai: tai nėra kontrasto, tai nesimato L'oreal sidabrinių raidžių, vienu žodžiu, o koks gi šių priemonių dažytiems plaukams poveikis ir rezultatas?






L‘Oreal Professionnel Vitamino Color A-OX šampūnas yra dažytiems plaukams specialiai sukurta priežiūros priemonė, apsauganti dažytų plaukų spalvos švytėjimą ir paryškinanti natūralų plaukų spindesį. Šampūnas sukurtas pagal naują A:OX formulę, užtikrinančią intensyvią dažytų plaukų apsaugą bei švelniai pašalinančią iš plaukų susikaupusius nešvarumus bei formavimo priemonių likučius.
L'oreal Professionnel Vitamino Color A-OX yra kondicionierius dažytiems plaukams, kuris maitina ir minkština plaukus. Sudėtyje yra efektyvi plaukų dažų fiksavimo sistema, kuri išlaiko intensyvią plaukų spalvą, o Jūs galite mėgautis stipriais, šilko švelnumo žvilgančiais plaukais. Ilgalaikis poveikis. 

Kur pirkti: www.inhair.lt




Mano nuomonė:

Aš peržiūrėjus L'oreal Professionnel plaukų priežiūros priemonių asortimentą supratau, tai aš nieko ir nesu bandžiusi. Kodėl? Net pati nežinau, jeigu buvo pasirinkimas - pirkdavau Kerastase, labai ilgą laiką bendradarbiavome su Matrix, todėl iki L'oreal rankos nedaeidavo. Labai apsidžiaugiau po vestuvių parodos savo dovanų maišelyje radus L'oreal šampūną ir kondicionerių dažytiems plaukams.  Kaip aš jau sakiau, įpakavimai patogūs, naudoti lengva, šampūnas įprastas, atsidaro lengvai, kondicionerius pastatomas, logiška, kad tokio įpakavimo produktą galima iš naudoti iki paskutinio lašo. Šampūno spalva balta, perlamūtrinė, jis gana tirštas, lengvai pūtuoja ir švelniai plauna plaukus, dauguma sako, kad tai kramtomos gumos kvapas, aš taip nemanau, tai saldus gėlių aromatas. Jeigu šampūnas tikrai superinis ir 'mano' priemonė, balzamas labai jau lengvas, sakyčiau net skystas, vis bando pabėgti iš rankų. Jis tikrai neapsinkina plaukų ir patiks net toms, kas mėgsta apimtį, tačiau turi labai plonus plaukus. Būtų mano valia, aš geriau bandyčiau kaukę ir purškiamą kondicionerių. Labai nustebino tai, kad šampūno beveik dvigubai daugiau, nei balzamo. Vat būtent todėl mano vonioje balzamai pasibaigia greičiausiai, o šampūnai vis lieka. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, L'oreal Professionnel Vitamino Color A-Ox šampūnas ir balzamas pakankamai geros plaukų priežiūros priemonės, jų įpakavimai patogūs, kvapai nestiprūs, neerzina, jie skirti dažytiems plaukams, dėl savo lengvos konsistencijos patiks net toms, kieno plaukai nėra stori. na o turint balintus ir sausus plaukus, šitos priemonės bus tikrai per lengvos. Na o koks gi rezultatas? Po naudojimo plaukai slydūs, lengvai šukuojami ir nepraranda apimties.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig