2017 m. vasario 1 d., trečiadienis

DIOR SKYLINE DIORBLUSH LIGHT & CONTOUR


Labai sunku apie Dior kosmetiką rašyti blogus atsiliepimus, vis atrodo, o gal pati kalta, juk tokio žymaus brando kosmetikos priemonės nebūna blogos. Taip, pilnai sutinku, nebūna, tačiau logiška, kad visiems neįtiksi, todėl mes visi skirtingi ir kosmetikos priemonės mums patinka skirtingos. Nepatiko man, gali būti patiks Jums.



Dvipusis veido modeliavimo pieštukas
Peter Philips apjungia kontūravimo ir švytėjimo teikiančias priemones viename patogiame pieštuke:
Švelnios kreminės tekstūros Diorblush Light & Contour pieštukas švelniai modeliuoja veidą ir išryškina gražiausius jūsų bruožus.  Paprasta užtepti ir lengva išskirstyti.
Vienoje pusėje rasite žvilgų pieštuką, suteikiantį veidui švytėjimo, o kitoje pusėje - tamsų matinį pieštuką, paryškinantį veido reljefą.
Šios patogios priemonės dėka ypač paprasta išryškinti bruožus ir koreguoti veido formą.
Rinkitės iš trijų atspalvių pagal savo odos atspalvį.
Talpa: 13g
Kaina: 46,95 EUR








Mano nuomonė:

Dior limituoto leidimo kolekcijos dažniausiai būna tobulos, aš galiu vardinti ir vardinti tobuliausias kosmetikos priemones: Dior Show blakstienų tušas, Dior Star kreminė pudra, Dior Forever kompaktinė pudra, Dior nagų lakai ir lūpų dažai, Dior antakių priemonės, tačiau kreminis kontūravimas tikrai ne mano tema. Kodėl? Pradėsime nuo pačios pradžios, Dior kontūravimo pieštukas nėra profesionalams skirta priemonė, būtent todėl jo tekstūra labiau kreminė, lengviau tušuojasi, pigmentacija nėra super gera. Tikriausiai šitoje vietoje turiu pasakyti ką laikau tobula kremine kontūravimui skirtą priemonę - Make up Store kontūravimo rinkinį, nes jo tekstūra sausoka (tai leidžia tiksliau atlikti kontūravimą), spalvos labai pigmentuotos (sutinku, taisyti rezultato neišeis niekaip), spalvos labai ryškios (tamsiai ruda ir balta). Ką turime mes, viskas kaip ir gražiai: iš vienos pusės higlighteris, iš kitos pusės priemonė kontūravimui. Man nepatiko spalvų pigmentacija ir pačios spalvos, jeigu higlighterio beveik nesimato ant veido (na gal vos vos), tai kontūravimo priemonė šiltai ruda, kas atrodo ne itin gražiai. Ant mano labai šviesaus veido, kaip aš nesistengčiau retušuoti, šiltas rudas atspalvis vis tiek žiūrisi ne taip, kaip turėtų būti. Mano spalvos numeriukas pirmas, t.y.š šviesiausias, jeigu imti tamsiausią variantą, manau skirtumas tikrai būtų. (nes pastebėjau, kad higlighterio skirtumas mažiausias, o tamsiausio atspalvio kontūravimui skirtos priemonės spalva jau tamsiai šaltai ruda).
Patikėkite, labai ilgai bandžiau susidraugauti su Dior pieštuku, bet nu niekaip, niekaip nepavyko... Tačiau tai tik mano nuomonė, nes aš jau įpratus prie labai geros kokybės priemonių, todėl tik Dior logo neužtenka.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig