2017 m. sausio 31 d., antradienis

Mitomo Gold & Horse Oil Black veido kaukė su auksu ir arklių aliejumi


Labas rytas, mano brangieji, smagu pradėti naują dieną nuo skanios kavos ir lakštinės veido kaukės. Puikiai žinote, lakštinių veido kaukių iš Pietų Korėjos niekada nebūna per daug, mano kosmetinėje dar guli kelios SOS ekstra atvejams, tačiau šį kartą mano rankose visiška naujiena - Mitomo Gold & Horse Oil Black veido kaukė su auksu ir arklių aliejumi. Negaliu pasakyti, kad arklio aliejus skamba labai gundančiai, tiesą sakant, aš nenoriu žinoti, kaip jis yra išgaunamas, tačiau kaukė man labai patiko.




Mitomo Gold & Horse Oil Black tai juoda elastinga veido kaukė prisotinta auksu ir arklių aliejumi. Tinka visiems odos tipams.
Auksas skatina kolageno ir elastino gamybą, suteikia odai spindesio.
Oda lengvai įsisavina arklių aliejų, kadangi jame yra subalansuotas aminorūgščių santykis. Arklių aliejaus aminorūgštys savo struktūra labai primena žmogaus, todėl žmogaus oda jas gerai įsisavina. Arklių aliejus nuima uždegimą ir odos šerpetojimą.
Naudojimas. Užtedėkite kaukę ant veido, palaikykite 20-30 min. Venkite patekimo į akis. Pašalinus kaukę, švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintu ekstraktą.
Kaina: 2,99 EUR
Kur pirkti: www.topbeuaty.lt
Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Kaip jau supratote, niekada nesu bandžiusi Japoniškų lakštinių kaukių, nes jų kaina buvo kiek aukštesnė negu Korėjietiškų, plius siuntimas užtrukdavo. Pagaliau www.topbeuaty.lt prapletė savo asortimentą ir galima testuoti naujienas. Ar Korėjietiškos ir Japoniškos veido kaukės vienodos? Tikrai ne, aš galiu tik palyginti savo pirmąją Japonišką iš Mitomo ir visas išbandytas Korėjietiškas. Japoniškos kaukės plonesnės, jas sunkiau išvynioti, tačiau jos priglunda žymiai geriau. Būtent todėl su Japoniška veido kauke galima kažką daryti, o su Korėjietiška tik gulėti (na galima kiek pajudėti, bet kaukę reikia pastoviai taisyti, nes tai akių nesimato, tai lūpų zona ne ten). Dabar apie poveikį - jis vienodai geras. Logiška, viskas priklauso nuo to, kokio rezultato norisi. Mano turimas variantas puikiai drėkina, po jos naudojimo aš be jokių problemų galiu užtepti net pačią sausiausią pudrą. Na ir veikia dar tas, kad kaukė visiškai juodos spalvos. Ar matosi auksas? oi, ne, bet tikiu, kad auksu tampa mano veido oda. Na ir paskutinis pastebėjimas - kaukės aromatas kiek stipresnis, nei įprastai. Tikrai neerzina, bet kam nepatinka kvapai, geriau rinktis Korėjietiškas, nes jų kvapai beveik nejaučiami.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad tokio tipo kaukės neatsėjama mano veido priežiūros dalis. Tai drėkinimo, maitinimo ir veido odos gaivinimo bomba, todėl labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig