2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Gaminkime kartu... Pusryčiai


Labas rytas, mano brangieji, labai ilgai galvojau, ko noriu iš blogo rašymo. Pastebėjau, kad jau vis dažniau ir dažniau rašau kaip robotas, nes reikia. Tik keičiasi blakstienų tušai, lūpų dažų spalvos ir tendencijos. Nusprendžiau sustoti ir apgalvoti ką noriu keisti, juk pavasario sezonas jau ne už kalnų. Vienu pirma - bus daugiau mados, mažiau kosmetikos, tačiau grįžta palyginamieji įrašai, kuriems laiko nebuvo visai. Mano džiaugsmui grįžta Rubrika "Gaminkime kartu" šeštadieniais. Jau nusipirkau drabužių pakabą, reikia tik surasti kampą, kur nuotraukos atrodytų gražiai, todėl jau greitai visiškai nauja rubrika 'Drabužinė - New In'.



Visada galvoju, kad blogo rašymas turi būti malonumas, todėl manau aš jau kiek užaugau kiekvieną dieną rašyti apie lūpų dažus, norisi kažkuo kito, tą bandysiu atrasti savo bloge. Na o šiandien apie pusryčių svarbą ir būtinumą.
Juk dažniausiai per pusryčius geriame kavą, ne, pasakysiu tiksliau, tik kavą, nes pusryčiams laiko vis nėra. Aš anksčiau pusryčiams skirdavau mažiausiai dėmesio, na o dabar suvokiau, kad tai vos ne svarbiausias dalykas. Dažniausiai pusryčiams mano pasirinkimas būna toks - sumuštinis su lašiša arba sūriu, košes arba varškė. Kas mane pažįsta, puikiai žino, nemėgstu sūdytos žuvies, tik rūkyta. Taip, taip, skandinaviški viešbučiais su jų pusryčiais man tikra kančia, nes ten be galo didelis žuvies pasirinkimas, bet visa sūdyta. 


Šį kartą mano pasirinkimas labai paprastas ir lengvas, tokį sumuštinį pusryčiams gali pagaminti kiekvienas - šviežias kruasanas perteptas varškės sūriu su avokadu ir špinatu, paskanintas pertažovių lapais. Pagrindiniu smuiku čia groja lašiša.
Kas domisi sveiku maistu puikiai žino, kad lašiša tai ne tik baltymų šaltinis, bet ir maistas norintiems išvengti daug ligų. Specialistai rekomenduoja vartoti lašiša net kelis kartus per savaitę. Na o šios skanios žuvies sudėtyje labai daug vertingų mineralų, vitaminų, bei Omega-3 riebalų rūgštis. Būtent todėl vietoje gabaliuko kumpio rekomenduoju pasirinkti būtent lašišą.






Skanių pusryčių, mano brangieji,





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig