2017 m. vasario 19 d., sekmadienis

Hollow Out Pointed Toe Stiletto Heel Ankle Boots


Labas rytas, mano brangieji, na taip, sekmadienį galima sau leisti pamiegoti kiek ilgiau, nei įprasta. Peržiūrėjus nuotraukas supratau, kad maskuoklių bendros nuotraukos nesugavo, reikės perdaryti rytoj, na o šiandien jūsų dėmesiui nauji aukštakulniai iš www.yoshop.com Vienu žodžiu, jeigu anksčiau siuntų reikėjo laukti kone kelis mėnesiui, dabar servisas pasitaisė į gerąją pusę, paskutinis užsakymas atkeliavo vos per dvi savaites. 



Aš jau buvau pasiruošus labai ilgai laukti, todėl užsakinėjau ne žieminę avalynę, o auktštakulnius pavasariui. Juk šilti orai jau ne už kalnų, todėl ruoštis iš anksto. Jeigu mano raudoni aukštakulniai buvo tikrai ne kiekvienam, tai nude spalvos bateliai kaip tik. Jie puikiai tiks pavasariui ir vasarai. Būkime realistais, vasaros Lietuvoje irgi labai šaltos. Na o šnekant apie dydžius, noriu pasakyti, kad jie atitinka. Mano 38, tinka puikiai. Avalynė labai patogi, kokybiška ir minkšta. Nors šitas modelis jau seniai išpirktas, labai rekomenduoju peržiūrėti kitus siūlomus www.yoshop.com modelius. Tikrai galima rasti nuostabius ir kokybiškus variantus.











SHARE:

3 komentarai

  1. Sveiki, noriu paklausti apie pirkimus iš yoshop. kaip suprantu tai parduotuvė USA. kaip su muitais ir kitais mokesčiais

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai kinų parduotuvės, kurios siunčia užzakymus per Čekija ir kitas Europos šalis, todėl mokečių mokėti dar netiko, bet tikimybė (kaip aš pastoviai sakau) lieka.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig