2017 m. vasario 10 d., penktadienis

Instagram' eriai kurie verti jūsų dėmesio


Jau labai seniai Instagram tapo be galo populiarus ne tik tarp blogerių, bet ir tarp paprastų žmonių. Logiška, kad blogeriams, dizaineriams, vizažistams ir tiems, kas turi ką parodyti, Instagram puslapis tai savotiška vizižinė kortelė ir pasiūlymo paieškos platforma. Labai daug kompanijų rūpinasi savo Instagrm puslapiu, taip kurdami savo pristatomo brando arba produkto įvaizdį. Jeigu manęs paklaustų apie mano Instagram puslapį, tikrai žinau ką dar patobulinti. Noriu mokytis iš geriausių, todėl būtent vaizdui ir nuotraukoms mano didžiausias dėmesys. Aišku, matau užsienio mados ir stiliaus blogerių puslapius, tobuliausiais ir verčiausius dėmesio surinkau parodyti Jums. Niekam nesiūlau kažką kopijuoti, juk vistiek taip pat nesigaus, bet pasimokyti tikrai verta.
Pirmasis ir verčiausias dėmesio  - tai kompanijos Daniel Wellington Instagram puslapis. Mano svajonė patekti tarp tų nuotraukų (kiekvieną dieną kompanijos atstovai išsirenka Photo of the Day, kažkas pasiseka. Na logiška, kad pasisektų reikia įdėti be galo daug fantazijos, jėgos ir kruopštumo darant nuotrauką). Tai mano laikrodžių fotografavimo įkvėpimo šaltinis. Kaip aš jau sakiau, taip pat ar panašiai vistiek padaryti neišeina, tačiau jeigu trūksta idėjų, visada atrasite kažką naujo.



Toliau visas sąramas mėgstamiausių mados blogerių. Aš dabar nenoriu aptarinėti populiarumo ir stiliaus, aš tik šneku apie Instagram nuotraukas, o šnekėti yra apie ką. Kiekvienos iš šių nuostabių merginų puslapiai fantaistiški, nuotraukų kokybė tobuliausia, o spalvos ir stilius suderinti nepriekaištingai (aš nešneku apie drabužius, aš šneku apie pateiktų nuotraukų vizualinį efektą). Jeigu anksčiau rinkoje buvo skandinaviško minimalistinio stiliaus gausa, dabar ji vis dar yra, bet aš pasistengiau surasti kai ką kitą, nes baltos ir juodos spalvos deriniai ne mano tematika. Puikiai suprantu, ieškome tokių Ikonų į kurias norime būti panašios. Noriu atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad kiekvienos merginos net naudojama spalvos gama vis kitokia, kompozicijos turi bendrą bruožą, o pašaliniams nuotraukos čia ne vieta.










Na be skandinaviško stiliaus niekur. Jeigu nežinote kaip teisingai padaryti Instagram nuotrauką arba kaip sudėlioti kompoziciją, labai kviečiu sekti šių merginų puslapius. Labai norėčiau turėti tokį tobulą Instagram, tačiau būkime realistais, nors kompoziciją padaryti kiek panašiai jau gerai. Į kiekvieną nuotrauką galiu žiūrėti valandų valandas, nes jos tobulos... tikrai tobulos.





Ką aš noriu pasakyti savo įrašu, tik tiek, kad visi mes neidealūs, tačiau turime siekti savo tikslo. Vienų tikslas vienas, kitų kitas, tačiau būnant blogeriu, reikia pateikti save ir savo galimybes geriausiai. Na o svarbiausiai - atrasti savo nepakartojamą stilių, ir jau tada tobulinti kokybę.

Juokas, juokais, tačiau kartais prieš fotosesijas peržiūriu šių merginų Instagram puslapius, apgalvoju drabužių derinius ir pakopijuoju pozas. Na o ką daryti... ;-)))) Ech, tas 'netikras gyvenimas' ir gražus paveiksliukas priverčia daryti neįmanomus dalykus. Kokius? Su draugė einame į tas kavines kur maistas ir gėrimai atrodo gražiai, plius fonas nuotraukoms tinkamas, o pagalvokite, kad reikia užsakyti tokios spalvos desertą, kad jis gerai atrodytų su aksesuarais (pvz. laikrodžiu). Skamba kaip kosmosas, bet tai yra tiesa - Bloggers Lifestyle. 











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig