2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

„Oriflame“ pristato „Eclat Mademoiselle“ ir „Lui“: du naujus aromatus, kuriuose sutelktas magiškas Paryžiaus žavesys


Labas rytas, mano brangieji, ilgai galvojau, rašyti ne rašyti apie Oriflame. Juk blogo formatas jau pasikeitė, mano pagrindinis dėmesys kokybei. Aš niekada nesakiau, kad Oriflame nėra kokybiškas kosmetikos ženklas. Vertinant visą kosmetiką, kuria parduoda per konsultantes, Oriflame (mano vertinimo kategorijoje) antroje vietoje, nes pirmoje vis gi lieka Artistry. Šį kartą mano rankose labai gražūs kvepalai, kurių įpakavimas tiesiog nuostabus. Ar kada nors matėte kvepalus ir vyrams ir moterims viename įpakavime? Aš irgi ne, bet naujiena tikrai gera ir apgalvota.




Kolekcijos vardas „Eclat“ išvertus iš prancūzų kalbos reiškia „spindesys“ ir tai susiję su Paryžiumi – šviesų miestu. Dabar „Oriflame“ papildo „Eclat“ šeimą dviem naujais viliojančiais ir įsimintinais aromatais. Jai – gėlių, moteriškas „Mademoiselle“; jam – dinamiškas ir elegantiškas aromatas „Lui“. Kartu jie puikiai išreiškia tobulą klasikos ir modernumo derinį.

Daugybę metų „Eclat“ išliko populiariausia moterų ir vyrų aromatų kolekcija. Nesvarbu, koks laikas ar proga, „Oriflame“ siūlo puikų aromatą, kuris paliks ilgai išliekantį įspūdį. Teiraukitės „Oriflame“ konsultantės (-o) apie visus puikius „Eclat“ aromatus. 

Kur pirkti: www.oriflame.lt







Mano nuomonė:

Man be galo patiko šio Oriflame kvepalų rinkinio idėja, nes du kvepalų buteliukai viename įpakavime naujiena net man. Patiko buteliukų dizainas, patiko kvapo suderinamumas, galu gale patiko pats įpakavimas. Sakyčiau Eclat Mademoiselle kvapas labiausiai patiks toms, kas vertina lengvesnius gėlių aromatus, toms, kas mėgsta baltos spalvos gėles (jazminus) ir vaisinį poskonį (už kuri atsako saldžios kriaušės ir žalieji obuoliai). Kvapas nėra labai stiprus, jis gana lengvas, puikiai tiks pavasariui. Aš matau šį kvapą prie balto šaliko, lengvesnių drabužių ir laisvo kirpimo suknelės. Vyriškus kvapus aprašinėti sunkiau, bet galiu pasakyti, kad šie du aromatai labai harmoningai gyvena kartu. Vyriško aromato piramidėje tik kelios natos: greipfrutas, oda ir levandos. Garbės žodžio, niekada neatspėčiau, nes nei vienos natos labai stipriai nejaučiu. Taip, oda yra ir kvapas skamba labai arti kūno. Iš kitos pusės kvapas gaivus, nes pagrindiniu smuiku čia groja greipfrutas, na ir rafinuotumo ir vyriškos elegancijos kvapui suteikia levandų aromatas.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, jeigu patinka tokio formato kvapai, Oriflame naujiena tikrai bus prie širdies, juolab, kad tai geras sprendimas ne tik tau, bet ir tavo antrajai pusei.

PR sample




SHARE:

2 komentarai

  1. O Mary Kay, jūsų nuomone, kelintoje vietoje būtų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu bandžiusi labai mažai priemonių, todėl labai sunku sudaryti nuomonę.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig