2017 m. vasario 25 d., šeštadienis

Origins CLEAR IMPROVEMENT MASK



Jeigu Origins veido kremai labai didelio įspūdžio nepadarė, tai veido kaukės mano 'must have'. Kas mane pažįsta artimiau, puikiai žino, Origins naktinė Drink Up veido kaukė mano numylėtinė, tepu ja kibirais ant veido, ir ne kaip ne mažiau, ji puikiai drėkina, maitina ir puoselėja mano pavargusią ir papilkėjusią (o vietomis ir išsausėjusią) veido odą. Mėnesio pradžioje su drauge ėjome Gedimino prospektu ir pamatėme Douglas reklamą: 50 ml. CLEAR IMPROVEMENT ir Drink Up kainavo pos po 9,99 EUR. Būkime realistais, tai pigiau, negu naujos L'oreal kaukės, todėl net jeigu nebūčiau šios kaukės gavus testavimui, vistiek nusipirkčiau pabandymams.




Clear Improvement Mask
Poras valanti veido kaukė
Mišriai/riebiai odai.
Aplinkos toksinai ir nešvarumai skatina porų užsikimšimą ir dėl to oda atrodo papilkėjusi. Kaukės sudėtyje esanti aktyvinta anglis veikia kaip magnetas ištraukdama porose esančius nešvarumus, baltasis molis sugeria toksinus iš aplinkos, lecitinas skaido nešvarumus. Dabar oda gali laisvai kvėpuoti!
Naudojimas.1. Sudrėkinkite veidą šiltu vandeniu. 2. Užsitepkite kaukę ant veido ir leiskite jai išdžiūti. 3. Po 10 min veidą gerai nuplaukite vandeniu. Kaukę naudokite 1 kartą per savaitę.
Talpa: 100 ml.
Kaina: 25,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt








Mano nuomonė:

Kaip jau supratote, gavau net dvi skirtingas kaukes testavimui, Drink Up vėl sėkmingai tepsiu kibirais, na o CLEAR IMPROVEMENT  labai seniai norėjau išbandyti ir pagaliau. Pirmas įspūdis - kaukė skirta riebiai veido odai, mano dabar kaip ir mišri, labai išsausinti tikrai nesinori. Nusprendžiau pirmą kartą kaukę naudoti ant T zonos tam, kad būtų saugiau.
Šnekant apie įpakavimą, noriu pasakyti, kad tai minkšto plastiko tūbelė, naudoti patogu, kaukės likutis puikiai matosi. Kaukės tekstūra riebi, kreminė, tai 'pagerintos' sudėties molio kaukė, kuri tikrai nesausina. Kaukė turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį, labai malonus, bet pačioje pradžioje kiek neįprastas jausmas. Dabar pašnekėsime apie veido valymą - jeigu jūsų veido oda turi labai daug inkštirų, šį kaukė problemos neišspręs. Tokiu atveju geriau keisti veido odos  priežiūrą ir naudojamą kosmetiką. Šį kaukė skirta švelniam odos ir porų valymui, kas man labai patiko. Visus kitus kartus dariau kaukę ant viso veido, rezultatas nuostabus, veidas švarus, papilkėjusios spalvos kaip nebūta, toks jausmas, kad oda pradėjo kvėpuoti geriau ir laisviau. Taip, ko kaukės naudojimo tiesiog užtepu kiek riebesnį kremą, tačiau turint normalią -riebią to daryti nereikės. Labai rekomenduoju išbandyti Origins veido kaukės, jo tobulos ir vertos savo kainos.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig