2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

...too late!



Gero vakaro, mano brangieji, šiandien vakariniam skaitymui dar vienas drabužių derinukas. Nors jau skaičiuoju dienas iki pavasario, logiška, kol šalta, turime šiltai apsirengti. Mano sena svajonė - pilkos spalvos trumpas Aviator Jacket.Pagaliau radau tokį ir nedvejodama užsakiau. 

Mes labai dažnai šnekame apie intrenetines parduotuves,  SheIn tai brangūs, tačiau labiau kokybiški drabužiai. Būtent čia madingiausios naujienos atkeliauja anksčiausiai. šnekant apie striukę, noriu pasakyti, kad tai OverSize, mano dysis S. Modeliukas trumpas, bet atrodo labai gražiai tiek su sijonu, tiek su odinėmis kelnėms, Vienu žodžiu, šilta, gražu, stilinga,  o spalva - tobulai pilka. Pilkų atspalvių būna daug, o šita - pilkai mėlyna, viena iš gražiausių. Šitą švarjką tikrai nešiosiu dar ilgai, juk pavasaris Lietuvoje labai šaltas. Noriu priminti, kad užsakymas atkeliauja per geras dvi savaites (greičiausiai iš visų internetinių parduotuvių), plius siuntą atneša kurjeris. Mokesčių dar mokėti neteko, bet tikimybė lieka.








Aviator jacket - SheIn
Kelnės - Zaful
Avalynė - ZARA
Akiniai - Burberry
Rankinė - Buffalo
Megztinis - Tally Weijl













SHARE:

1 komentaras

  1. Combine with a necklace and cross over dress makes me feel really good.The reunion went perfectly after that. Thanks for your article wise suggestions and I highly recommend you to try this dress out as well!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig