2017 m. kovo 17 d., penktadienis

Beauty Talk


Labas rytas, mano brangieji, penktadienis, rytas, kava ir geriausi Lietuvos blogeriai. Labai atsiprašau, bet vakar tiesiog nebuvo nei laiko, nei jėgų nei pradėti, nei pabaigti rubrikos. Tiesą sakant, nežinau ką veikiu, važiavau pasiimti akreditacijos į Mados Infekciją, toliau užsukau pas tėvus kavos, na o vakare dariau MAC makiažą ir buvo naujienų pristatymas. Šiandien iš ryto atkeliavo NYX naujienos (kam įdomu, žiūrime instagram story, šešėliai tobuli). Na o dabar jūsų dėmesiui geriausi mados ir grožio blogeriai.




Žinote, kas svarbiausiai, kitų blogerių kompanija. Kol tu blogerių ir youtuberių nematai ir nepažįsti (o tik iš blogų) nežinai kokios jos yra realiame gyvenime, Ačiū už galimybę susipažinti ir susidraugauti, patikėkite, kiekviena labai faina, draugiška ir išskirtinė, kaip aš sakau "turi savo cinkelį", Darjos bloge ataskaita, kaip mes praleidom šeštadienį


Mūsų su Sandra darbo rezultatas, OMG, kaip mes pasiilgome tokių šeštadieniu (nevažiavome gal visą mėnesį). Padarėme labai labai labai daug nuotraukų, todėl laukite, jau greitai bloge


Man labai patinka Gemos stilius, nors prigesintos ir neryškios spalvos tikrai ne mano istorija, man be galo patinka kaip Gemas sugeba suderinti ir priderinti būtent tokius atspalvius, na o prie jos plaukų spalvos tokie atspalviai tinka puikiai.


Kodėl aš nieko neperku parduotuvėse Lietuvoje? atsakymas labai paprastas, tik vakar stovėjau ir mąsčiau apie šią tinkluotą suknelę, tačiau nenusipirkau. Pasakysiu ir 'ačiū, Dievui", nes jį jau puikuojasi Sandros drabužinėje. Atrodo tikrai super, ypač su ilga džinsine striuke.


Ar miestas turi įtakos blogerių stiliui ir nuotraukoms? o taip, tikrai taip, geriausias pavyzdys Laura. Jos stilius visada buvo 'ne lietuviškas', tačiau dabar jis dar labiau išryškėjo.




Simonos kosmetinė su savimi į meilės miestą Paryžių. Jau girdėjau, kad greitai bus Simonos video iš kelionės, todėl laukiam nesulaukiam, būtinai kitą savaitę pasidalinsiu, na o dabar skaitome apie kosmetikos priemones.



Apie tobulai gražius ir tikrai kokybiškus Real Techniques šepetėlius skaitome Modestos bloge


Nepatikėsite, tačiau taip ir neišsirinkau ką noriu bandyti ir testuoti iš Dr. Hauschka asortimento. Vis nėra laiko, renginiai, renginiai, renginiai, kitą savaitė jau Ryga, todėl kas belieka? Skaityti kitų merginų atsiliepimus, būtent jie padeda apsispręsti ir padaryti sprendimą, pirkti ar ne. Bloge "Apie grožį" skaitome apie lūpų dažus...


Apie Bobbi Brown Remedies skaitome Kotrynos bloge, o jos Instagram puslapyje žiūrime naujus pirkinius ir drabužių derinukus. Pamenate, pradžioje sakiau, kad miestas keičia žmones.... Kotryną į madingąją pusę...


Pilną ataskaitą apie www.inhair.lt parduotuvę Klaipėdoje ir apie Kerastase saloną skaitome Karolinos bloge, jeigu gyvenate Klaipėdoje, informacija ir įrašas kaip tik Jums.


PUPA pavasario kolekcija viena iš gražiausių rinkoje, todėl skaitome Patricijos blogą ir rašome norų sąrašą.


Živilė savo blogo skaitytojams pasakoja apie jautrios odos priežiūrą, nuotraukos tikrai tobulos, todėl mano komplimentai. Laukiame dar naujų drabužių derinių.


Aš dar neišbandžiau L'oreal Colorista naujienos, nes per Mados Infekciją mano pirmasis drabužių derinukas bus baltai-juodas, todėl man reikia švariai baltų plaukų galiukų, na o link Rygos Mados savaitės aš jau nudažysiu ir savo plaukus ryškiai. Salomėja išbandė ryškiai raudoną atspalvį ir noriu pasakyti, tikrai labai labai gražiai gavosi.



Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

nekantriai laukiu susitikimo su mados blogeriais vakare per Mados Infekciją....









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig