2017 m. kovo 17 d., penktadienis

MAC naujeinos ir makiažas




Lygiai prieš du metus prasidėjo mano susižavėjimas MAC kosmetika. Negaliu pasakyti, kad buvau pirma iš tų, kurios bėgo prie stendo pirkti naujienas. MAC kosmetika toks dalykas - reikia konsultacijos, patarimo ir testavimo (makiažo). Atsukant laiką atgal puikiai suvokiu, kad po padaryto makiažo nusipirkau beveik visas priemones kurios man patiko ir tiko. Nors aš jau seniai gaunu MAC kosmetiką testavimui, jeigu kažką ir perku, tai dažniausiai būna MAC.


Mano namuose didžiausia MAC kosmetikos dėžė, račiau pastoviai kažkuo trūksta iki pilnos laimės. labai apsidžiaugiau galimybę išbandyti MAC naujienas ir padaryti makiažą.

Kviečiu į Douglas parduotuvę PC Panorama peržiūrėti MAC kosmetikos stendą ir pašnekėti apie naujienas....





















Aš net nesitikėjau, kad gausis tiek nuotraukų, bet pamatyti ir pagooglinti prieš perkant atsiliepimus visada verta.

Pereiname prie makiažo:

Naudojami produktai:



Visų priemonių, naudojamų makiažui sąrašas yra, aš tik labai trumpai apie tai, kas padarė didžiausią įspūdį.

Makiažą pradėjome nuo veido valymo, tiesą sakant, niekada neatkreipdavau dėmesio į MAC veido priežiūros liniją, o dabar pažadu, būtinai peržiūrėsiu asortimentą ir gal ką nors išsirinksiu.
Toliau naudojame naują MAC lūpų šveitiklį vanilės skonio, tikrai tobulas dalykas. Jis nėra toks super cukruotas, jaučiasi aliejai, o po naudojimo mano išsausėjusios lūpos kažkiek atsigavo.


Kas man patiko labiausiai, tai Mac Strobe Cream, jie būna skirtingų atspalvių, suteikia lengvą švytėjimo efektą ir gerai drėkina. Aš paprašiau įpilti namo pabandymams, jeigu patiks, būtinai nusipirksiu, nes vakar veidas įgavo tą superinį 'glow' efektą kurį aš visada norėjau pasiekti. Atrodo viskas buvo labai paprasta.


Aš jau savo bloge pasakojau apie Mineralize kreminę pudrą, negaliu pasakyti, kad aš ją labai mėgstu, tačiau pasirodo viskas irgi labai paprasta, aš nemokėjau jos naudoti. Jos užfiksavimui reikia naudoti paakių zonoje (po Pro Longwear maskuoklio) -Fix Powder , o veidą fiksuojame su Studio Sculpt kompaktine pudra. Rezultatas man labai labai patiko.


Aš jau turiu tokią maskuoklių paletę, paletė skirta kreminiam kontūravimui didelio įspūdžio nepadarė, gal dėl to, kad aš dievinu ryškesnius kontūravimo variantus, o gal dėl to, kad jau turiu savo mėgstamus produktus ir nustebinti viską mačiusią blogerę labai sunku.


Apie MAC Harmony manau šnekėti net nereikia, reikia tiesiog pagaliau nusipirkti ir viskas... Na o įdomiausias dalykas, vietoje akių šešėlių bazės makiažui buvo naudojami kreminiai MAC šešėliai iš naujos kolekcijos, ant jų blizgūs šešėliai atrodo stulbinamai


Na o štai ir blizgūs šešėliai, tas chameliolinis atspalvis atrodo OMG kaip tobulai, tai gražiausias ir ryškiausias mano makiažo akcentas



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, MAC kosmetika skirta profesionaliam naudojimui, jeigu planuojate pirkti tiesiog lūpų dažus, labai gerai, jeigu planuojate MAC kosmetiką naudoti proginiams makiažams (kaip tai darau aš) be konsultacijos ir profesionalios pagalvos apsieiti tikrai sunku. Man atrodo aš jau daug ką žinau, tačiau vistiek yra dalykų, kurių verta pasimokyti. Ačiū labai už suteikią galimybę ir dovanas, kurias parodysiu jau pirmadienį...




















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig