2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

PUPA Vamp! Extreme Tankinamasis blakstienų tušas



Per kelias savaites gavome milžinišką blakstienų tušų kiekį testavimui, aš pradėjau nuo pačios pradžios. Šiandien bloge pasakoju apie PUPA PUPA Vamp! Extreme tankinamąjį blakstienų tušą tamsiai rudos spalvos.



Blakstienų tušas „Vamp!“. Siekiate žvaigždės žvilgsnio vos per kelias sekundes? „Vamp!“ blakstienų tušas suteikia dirbtinių blakstienų efektą bei kerintį žvilgsnį be jokių rūpesčių. Polimerais praturtinta, sodri, kreminė bei modeliuojanti tekstūra prailgina tušo išsilaikymą, tušas nesitepa, o blakstienos išlieka švelnios ir elastingos.

Kaina: 16,39 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada








Mano nuomonė:

Aš esu ištikima spalvotų blakstienų tušų fanė. Nesvarbu, ar tušas ryškiai geltonas ar rožinis, o gal būt tiesiog tamsiai rudas ir žalias (kur skirtumą pagauti labai sunku), man jie vistiek labai labai patinka. Taip, proginiams makiažams aš naudoju tik ryškiai juodos spalvos tušus, taip nuotraukose blakstienos vizualiai geriau matomos geriau (tikriausiai žinote, kad nuotraukos suvalgo labai daug spalvos intensyvumo, kas realiame gyvenime atrodo 'per daug' nuotraukose 'gal ir gerai' arba 'gal reikia pridėti dar juodo šešėlio'. Šnekant apie PUPA tušus noriu pasakyti, jie visi labai geros kokybės, kaina tikrai atitinka kokybę, na o raudonas įpakavimas traukia akį parduotuvėje. Aš turiu tikrai ne vieną variantą, tačiau šiandien mūsų dėmesys PUPA Vamp! Extrem. Jeigu perbraukti tušu per blakstienas kelis kartus - gaunasi labai ilgos ir atskirtos blakstienos, jeigu daryti kaip aš - kelis sluoksnius tušo tepti nuo blakstienų augimo linijos, o toliau vieną kartą iššukuoti ir perbraukti šepetėliu per visą ilgį - drama ant akių. Vienintelio dalyko, kurio man trūksta - blakstienos gaunasi labai tiesios, o taip norisi riestų. Tamsiai rudas atspalvis idealiai tinka dieniniams makiažams ir prie rudų akių, na o tušas nusiplauna paprastai, aš tai darau su Make up Eraser servetėle. Ar rekomenduoju - tikrai taip, geras ir labai kokybiškas blakstienų tušas su dideliu silikoniniu šepetėliu.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig