2017 m. kovo 16 d., ketvirtadienis

Urban Decay OPTICAL ILLUSION COMPLEXION PRIMER


Labas rytas, mano brangieji, kaip jau girdėjote, šį penktadienį UD stendas švenčia gimtadienį, todėl siūlo 20% nuolaidą visam asortimentui parduotuvėse ir www.douglas.lt. Aš jau parašiau savo geriausių ir geriausių sąrašą, tačiau negaliu nepasakyti kelių žodžių apie naujienas. Šį kartą dėmesio centre Urban Decay OPTICAL ILLUSION COMPLEXION PRIMER, kuris skirtas odos trūkumams maskuoti.



Optical Illusion Complexion Primer 
Odos trūkumus maskuojanti makiažo bazė
Visų tipų odai.
Ši makiažo bazė akimirksniu užmaskuoja odos trūkumus. Optical Illusion sumažina raukšleles bei užmaskuoja poras. Bazė palengvina makiažo padengimą bei leidžia jam ilgiau išlikti.
Talpa: 28ml
Kaina: apie 34 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Pasakysiu atvirai, pirmas įspūdis po naujienų naudojimų buvo tikrai ne koks, aš sugebėjau panaudoti visas priemones kartu pagal pateiktą schemą: B6 purškiklį kartu su makiažo pagrindu, o toliau kreminė pudra, kintūravimas ir kompaktinė pudra, pabaigai -All Nighter spray makiažo užfiksavimui. Nepatikėsite, tačiau ant veido buvo tikra košė su sulipusioms blakstienom. Ką aš noriu pasakyti, tik tai, kad profesionalias priemones reikia mokėti naudoti ir žinoti saiką, o taip pat naudojimo galimybes ir gudrybes. Ne, prie visų priemonių naudojimo kartu aš taip ir negrįžau, tačiau bazę naudoju kiekvieną kartą darant makiažą (norėjau parašyti kiekvieną dieną, tačiau juk kiekvieną dieną makiažų nedarau, noriu kad veido oda pailsėtų). Pats įpakavimas patogus, su pompa, atrodo prabangiai. Svarbiausiai priemonės nepadauginti, nors gamintojas rašo, kad bazė tinka visų tipų odai, aš manau, kad riebiai odai tikrai netiks ir rezultatas netenkins (visgi riebesnis silikoninis efektas jaučiasi). Priemonė švelniai rožinio atspalvio, aakimirksniu užmaskuoja poras ir pašviesina veido atspalvį. Didelis pliusas - bazė gerai draugauja su kitomis priemonėmis, pudros tepasi lengvai, jos užtenka mažiau.
Na ir pagrindinis klausimas, ar verta pirkti? Sakau nuoširdžiai, Smashbox man patinka labiau, tačiau maskuoja pora UD geriau.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig