2017 m. kovo 15 d., trečiadienis

Daniel Wellington Classic Petite Collection


Laikrodžiai - neatsėjama stiliaus ir įvaizdžio dalis, na o šnekant apie laikrodžius, neįmanoma nepaminėti Daniel Wellington klasikinių modelių. Dabar jau mano kolekcijoje net 3DW laikrodžiai, bet noriu prisipažinti, pirmą pirkau pati, kai kompanija parašė dėl galimybės bendradarbiauti - šokinėjau iš laimės.

Kai bebūtų, DW tai niekada iš mados neišeinanti klasika, tai ir NATO ryškios apyrankės, tai ir odiniai diržai, o pagaliau ir Classic Petite Collection, kur pristatyti net keturi modeliai. Pasirinkimas toks: Silver arba Rose Gold su baltos ar juodos spalvos ciferblatu. Mano pasirinkimą jau matote nuotraukose, man patinka labiau sidabriniai ir balto aukso spalvos metalai, nei geltonas ar rožinis auksas. Na o kur dar turiu sidabrinės spalvos apyrankę, kurią planuoju nešioti kartu. Ciferblatas juodas, juodas, galiu pasakyti tik savo nuomonę, Classic Black kolekcija padarė didžiausią įspūdį, todėl apie baltą spalvą aš net negalvojau.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad nesvarbu, kiek laikrodžių jau yra jūsų kolekcijoje, Daniel Wellington Classic Petite Collection privalote pamatyti ir nusipirktio su kodu LITHUANIANBEAUTY https://www.danielwellington.com/global/ gausite 15% nuolaida visai kolekcijai.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig