2017 m. kovo 31 d., penktadienis

MISSHA greito poveikio veido kaukės


Aš jau iš pat ryto spėjau padaryti kelioninės kosmetinės nuotraukas, žinau, kad tokios temos labai patinka mano blogo skaitytojams, tačiau šį kartą apie mano slaptąjį ginklą prieš stresą, keliones ir nemiegą, apie MISSHA greito poveikio veido kaukes.



Nėra jokios paslapties, kad aš tiesiog negaliu miegoti būnant Rygoje, ne todėl, kad nemiega kankina, o todėl, kad darbų labai daug. Norisi nueiti į miestą, norisi parašyti kaip įmanoma daugiau įrašų (kol švieži prisiminimai apie kolekcijas), o kur dar verslo susitikimai ir interviu su dizaineriais? Būtent todėl, miegus skiriama labai mažai laiko, na o mano metuose, viskas kas buvo ne taip (blogas maistas, skanūs kokteiliai ir bemiegio naktys) atsispindi ant veido. O ką daryti tam, kad veidas atrodytų puikiai, kai rezultato reikia čia ir dabar? teisingai, vienkartines greito poveikio MISSHA veido kaukes.







Aš pilnai tikiu Korėjietiška kosmetika, tokios kaukės 'must have' mano kelioninėje kosmetinėje. Jos užima mažai vietos (kur kas geriau paimti dar vieną porą aukstakulnių, negu visą krūvą kremų, šveitiklių ir tonizuojančių losjonų), jos veiksmingos ir poveikis nuo jų matomas iš karto. Naudojant profesionalią kosmetiką renginiams, po dviejų tokių ilgų dienų, mano veido oda atsisako būti graži ir pailsėjusi. Atsiranda pilkėjusi spalva, nuovargio žymės ir raukšlės, kurių niekada net nebuvo. Išduosiu Jums vieną paslaptį: kaukes prieš naudojimą geriausiai laikyti šaldytuve, tada poveikis būna dar geresnis. Po vonios procedūrų (kai odos poros būna išsiplėtusios ir geriausiai priima naudojamas kosmetikos priemones) aš naudoju šias kaukes. Laikau 15-20 minučių, nuimu ir laukiu kelias minutes tam, kad serumas (kurio prisotintos kaukės) susigeria į odą, būtent tada galima pradėti daryti makiažą. Pamatysite, skirtumas akivaizdus. Aš šiandien nepasakosiu apie kiekvieną kaukę atskirai, visos jos geros, tiesiog pasirenkate parduotuvėje www.topbeuaty.lt pagal paskirtį (parduotuvėje yra įvairiausių variantų) ir naudojate. Tai geriausios mano išbandytos ir įvertintos greito poveikio kaukes, kai rezultato reikia čia ir dabar. Na o aš šiandien pirmą kartą išbandžiau 3-jų žingsnių kaukes (kur serumas kaukė ir kremas). Nuoširdžiai sakau, tos kaukės vertos kiekvieno sumokėto cento, todėl jos dar bus mano kosmetinėje labai ilgai.

PR sample










SHARE:

1 komentaras

  1. ačiū už rekomendacijas, dabar labai užsikabinau ant korėjiečių kosmetikos, išbandinėju naujienas, taip pat turiu keletą mėgiamų cerave produktų iš rossi.lt. po vestuvių ir kitų švenčių maratonų odai ypatingai reikia atsigavimo..

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig