2017 m. kovo 15 d., trečiadienis

NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK


Sveiki, mano brangieji, pagaliau aš jau namuose, kol aš tvarkau šiandien renginio nuotraukas, jūsų dėmesiui mano trumpa NYX lūpų blizgesio apžvalga...Jeigu reikia ryškių ir crazy lūpų dažų atspalvių, aš einu į NYX. Būtent ten didžiausias tokių atspalvių pasirinkimas už sąlyginai mažą kainą. Mano pasirinkimas vienas iš tokių atspalvių - Stone FOX, tamsiai tamsiai pilkas...




Liquid Suede Cream Lipstick
Skysti lūpų dažai
Džiaukis dailiomis lyg lėlytės lūpomis su pliušinio švelnumo ryškiaspalviais lūpų dažais! Mūsų Liquid Suede Cream Lipstick skysti lūpų dažai lengvai tepasi ir įgauna įspūdingą matinį efektą. Šie aksomo švelnumo ir atsparūs vandeniui lūpų dažai su kiekvienu potėpiu sustiprina nupoliruotų lūpų efektą.












Mano nuomonė:

Na būkime realistais, labai daug pinigų į Crazy atspalvius investuoti aš visiškai nenoriu ir nepasiruošusi. Mada ateina ir praeina, o blizgesių kosmetinėje visa krūva, dažniausiai sunaudojami iki galo tik nude ir švelniai rožiniai atspalviai, kurie tinka kiekvienos dienos makiažams. Būtent todėl aš pirkau NYX. Šį pavasarį man pilka spalva - nauja juoda, todėl aš vis bandau įvesti į makiažą pilkus atspalvius, tai lęšius, tai šešėlius, na o dabar - lūpų blizgį. Ką noriu pasakyti, NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK kokybė priklauso nuo spalvos, mano turimi viletiniai atspalviai labiau kaprizingi, nei Stone Fox. Ant mano lūpų aš dar uždėjau blizgučių, todėl ji nėra matinis (kaip priklauso), tačiau galiu teigti, kad kreminė konsistencija susigeria į lūpas ir po kelių akimirkų tampa matinė. Nuotraukose spalva atrodo kiek tamsiau, nei realybėje, tačiau pieštukas yra būtinas, nes spalvą ir pigmentas vis bando pabėgti už lūpų kontūrą. Atitinka lūpų pieštuko atspalvį pirkau irgi NYX, na o pabaigai noriu pridurti, nereikia bijoti keistų atspalvių, juk išbandyti visada verta, gal patiks ;-)








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig