2017 m. kovo 25 d., šeštadienis

#YoShopProducts Blue STARRRR


Kaip ir žadėjau, labai noriu pasidalinti savo vakarykščio drabužių derinuko detalėmis. Mėlynas švelnus ir pastelinis atspalvis puikiai tinka pavasario sezonui. Šį kartą mano pasirinkimas mono mėlynas, tačiau drabužių atspalvius derinau labai ilgai. Na o viskas prasidėjo nuo tobulų aukstakulnių, kuriuos užsakiau iš www.yoshop.com
www.yoshop.com užsakiau šį nuostabų paltuką ir aukstakulnius. Paltukas gana kokybiškos medžiagos, be sagų, OverSize tipo, nešioti patogu, derinti lengva. Jis tinka tiek prie džinsų, tiek prie klasikinių juodų kelnių. Galiu pasakyti, tobuliausia spalva gyvenime.
Na o auštakulniai turi savo istoriją, vyrui jie labai labai nepatiko. Supraskite teisingai, vyrai kitaip žiūri į madą, jiems patinka prigludę ir moteriški siluetai, o madingame pasaulyje tokius sutiksi labai retai. Kai jis pamatė, kad mano švelniai mėlynos spalvos aukstakulniai patiko beveik visiems be išimties suprato, kad aš tikrai neprašoviau juos užsakydama. Mano dydis 39, jie kiek per didoki, tačiau niekur nespaudžia ir su jais labai patogu (storas kulnas čia groja pagrindiniu smuiku). Todėl labai rekomenduoju, juolab kad gamintojas siūlo ir nude spalvos variantą.










Paltas- Yoshop
Megstinis - New Yorker
Džinsai - ZARA
avalynė - Yoshop












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig