2017 m. balandžio 20 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Pati negaliu patikėti, ketvirtadienis, rytas, aš rašau Beauty talk rubriką. Nors atrodo visą dieną praleidi prie kompiuterio ir blogo rašymo, vistiek nieko nespėji. Šiandien iš pat ryto važiuoja kurjeriai, jau gavau savo Reserved drabužių užsakymą iš internetinės parduotuvės, pabaigsiu blogo įrašą ir eisiu išpakuoti, todėl susimatome Instagram Story ;-) Na o dabar laikas gerti kavą kartu su geriausiais Lietuvos mados ir grožio blogeriais.



Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo Enrikos įrašo bloge apie kelionę į Maskvą. Jau kurį laiką vis planuoju kelionę, jau turiu ką veikti Maskvoje, turiu pažįstamų ir mados sferoje, todėl reikia nedelsti. Na o kol kas tobulos Enrikos nuotraukos.



Maženos pasirinkimas nude šviesios spalvos ir naujas Cliuse laikrodis. patinka? Man net labai labai.


Man be galo smagu, kad pagaliau grožio blogerės rašo apie madą, youtuberės tampa blogerėmis, o mados blogerės pasakoja savo skaitytojams apie išbandytas kosmetikos priemones. Jūsų dėmesiui pirmas Erikos drabužių derinukas bloge, drabužių pasirinkimas kol kas nėra drąsus, tačiau džinsinis švarkelis tikrai tobulas.


Apie savo kelionę į Rygą bloge pasakoja Inga, jos drabužių derinukas ir labai daug gražių nuotraukų laukia jūsų bloge.








Aš jau spėjau įtikinti visus aplinkinius žmones, kad į makiažo šepetėlius investuoti verta, kad be geros kokybės makiažui skirtu šepetėlių makiažas neįmanomas. Ar verta investuoti į PUPA šepetėlius? Atsakymas Sandros bloge.


Darjos kovo mėgstamiausi jau bloge, tiesa, NYX šešėlių paletė man irgi labai labai patiko.


Apie Bourjois Healthy MIX naujienas savo blogo skaitytojams pasakoja Živilė. Man irgi be galo įdomu būtų išbandyti šią pudrą, nes mano visus turimos dabar jau man per tamsios, na o svarbiausiai, jos visiškai nenori draugauti su mano dabartiniu odos tipu.

Martina šį kartą pasakoja apie plaukų priežiūrą, jį jau spėjo išbandyti ir įvertinti Schwarzkopf naujieną su braziliškų riešutų aliejumi. Pakuotės atrodo labai gundančiai.


Sandros makiažai atrodo tiesiog stulbinamai, labai gražiai atrodo tamsios lūpos ir baltos spalvos akių pravedimas. Niekada nepatikėčiau, kad tai tiesiog baltas akių pieštukas iš Avon.


Kitų merginų blogai, tai unikali galimybė sužinoti kažką naujo ir vertingo. Garbielės bloge pamačiau vokišką Lovely Day veido priežiūros liniją. Vien pavadinimas labai daug vertas.


Natūralios plaukų kaukės, "už" ar "prieš". Man labai patinka tokios SPA procedūros plaukams namuose, tačiau (nors ir nedirbu, o esu blogerė pilnu darbo etatu) visiškai neturiu tam laiko. Peržiūrėjau visus receptus bloge "Apie grožį" ir nusprendžiau, reikia išbandyti su braškėmis.


Labai smagu gauti asmeninius kvepalus su iš graviruotu užrašu. Na o jeigu tai naujieji Guerlain Mon Guerlain kvepalai, tai du kartus smagiau. Apie kvepalus skaitome Kotrynos bloge.


Įrašai apie rankinės tūrinį vieni iš populiariausių ir skaitomiausių bloguose. Taip, taip, kiekvienam iš mūsų labai įdomu kas guli kito blogerio rankinėje. Evos rankinės turinys jau bloge, gal jau atėjo laikas parodyti kas mano rankinėje?


Ačiū Dievui, aš jau susitvarkiau su savo antakiais, su forma ir spalva. Prisipažinsiu, buvo tikrai sunku, tačiau jeigu nesinori vargti pačiai, yra profesionalų. Bet jeigu norisi nudažyti antakius namuose, labai rekomenduoju Patricijos įrašą bloge.


Pavasaris ateina su naujais nagų lakų atspalviais. Pastebėjau, kad pradėjau lakuoti nagus švelniais, pasteliniais atspalviais: žaliais, rožiniais, nude. Jau visiškai nesinori grįžti prie klasikinių raudonų, bordo ir juodos. Kokius nagų lakus rekomenduoja "Gėlėta kosmetinė"? - Atsakymas bloge.




Labai naudingi Aurelijos fotošopo patarimai geresnėms blogo nuotraukos. Labai naudingas įrašas, nes nuotraukų kokybė bloge yra be galo svarbu.


Natura Siberika kūno šveitikliai vieni iš geriausių, seniai aš jų jau nebe pirkau. Reikia būtinai papildyti atsargas.


Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie Saflora veido priežiūros priemones, nors mano pasirinkimas jau visiškai kitoms (stiprios anti-age priemonės), perskaityti buvo labai įdomu.


Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

2 komentarai

  1. Ačiū už paminėjimą :) Matosi, jog bloguose jau tikras pavasaris :)
    Naujas dizainas labai fainas ir dailus, tikrai labai vykęs, liuks :)
    P.S. gal būtų galima pataisyti nuorodą į mano įrašą, atrodo kažkas negerai ir ji neveikia

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig