2017 m. balandžio 4 d., antradienis

Kiehl's parduotuvė PC Akropolis, Vilniuje


Atrodo nebuvau Lietuvoje vos kelias dienas, o čia jau tiek naujienų. Ar girdėjai, kad nauja Kiehl's parduotuvė atsidarė Vilniaus Akropolyje? Aš žinojau, net gavau pakvietimą su kitais blogeriais sudalyvauti blogerių pusryčiuose, bet mada pirmoje vietoje, todėl skubėjau į naują Kiehl's parduotuvę šiandien. Noriu pasidalinti savo gražiomis nuotraukomis ir mano rekomenduojamų Kiehl's kosmetikos priemonių sąrašu.
Aš su mačiusi visas parduotuvės Kiehl's Baltijos šalyje (Vilniuje, Taline ir Rygoje), atrodo dizainas vienas, bet kiekviena parduotuvė išskirtinė. Turint galimybę, būtinai užsuksiu kituose miestuose apžiūrėti parduotuvių dizainą, na o kol kas trumpam grįžtame į Akropoly.






Smagiausias dalykas, kad parduotuvėje tavęs laukia veido odos konsultacija, kur specialistai nustatys veido odos tipą, parinks priemones, surašys sąrašą ir įdės net penkis mėginukus. Aš puikiai suprantu, Kiehl's tai aukštos kokybės priemonės, tačiau būkime realistais, ne viskas tinka ir patinka visiems. Vienodo sprendimo visų tipų odai neegzistuoja, todėl geriausiai pradėti pažintį su Kiehl's nuo mėginukų arba mini produktų (kelioninių įpakavimų), na o toliau pirkti jau pilnus ir didelius produktus. Pamenu stovėjau aš parduotuvėje Kiehl's, laukiau savo eilės, na o prieš mane vyras pirko dušo želę pusę litro. Tai reiškia tik vieną, Kiehl's tikrai atranda savo gerbėjus ir mylėtojus, todėl užsirašykite konsultacijai ir išsirinkite kas tinka būtent jūsų veido odai.







Kaip aš ir sakiau, prie kasos jūsų laukia mini (kelioniniai) kosmetikos priemonių įpakavimai. Artėja vasaros atostogas, kelionės, todėl tokias priemones pirkti apsimoka. Ne, aš irgi ne iš tų, kurie nori pilstyti iš vieno buteliuko šampūną į kitą, todėl man tokie įpakavimai pats tas. Jau greitai pasakosiu apie kelioninę kosmetinę (ten tikrai labai daug buvo Kiehl's mini įpakavimų).







na ir mano rekomendacijos. 

Jeigu tai jūsų pirma pažintis su Kiehl's, tiesiog negalite išeiti iš parduotuvės be naktinės esencijos, kuri sukurta levandų aliejaus pagrindu ir tinka visų tipų odai. Tai unikaliausias produktas, kuris patinka daugeliui iš mūsų. Ne veltui serumas (Midnight Recovery Concentrate) pelnytai stovi pirmoje vietoje ir yra pardavimų lyderis. Aišku, mano 'must have' dieninė esencija, bet tą aš supratau naudojant dieninę ir naktinę esencijas kartu.



Pavasarį odai reikia papildomo drėkinimo ir maitinimo, todėl labai rekomenduoju išbandyti Corps Creme. Mano turimas variantas limituoto leidimo su greipfrutų aromatu, jis nerealiausias iš visų mano turimų kūno priežiūros priemonių. Tai putesių konsistencijos neriebus kremas, kuris susigeria akimirksniu, puikiai drėkina odą, suteikia švelnumo.


Nepamirštam ir apie vyrus, mano brangieji. Aš, tiesą sakant, net nežinau, ar mano blogą skaito vyrai, bet tikiu, kad taip. Todėl šį rekomendacija būtent stipriausios lyties atstovams, Kiehl's turi labai gerą vyrišką kūno ir veido priežiūros liniją, na o kur dar barzdos aliejus.


Rūpinamės veido oda ir apsauga nuo saules, na o jeigu rimčiau, tai pati naudoju rūgštinius šveitiklius, todėl šį tema man labai aktuali. Vienu žodžiu, veido priežiūros priemonės ir dekotaryvinė kosmetika su SPF - būtinumas.


Na ir pabaigai, nes sakiau, kad daugiau penkių rekomendacijų nerašysiu. Nes kas per daug, tas tikrai nesveika, bet iš kitos pusės Kiehl's mėgstamų produktų tiek daug, kad sunku sutalpinti viską į vieną įrašą.
Jeigu reikia paminėti paskutinį, patį geriausią iš geriausių, tai tonizuojantis losjonas su medetkomis. Nors mano oda nėra riebi (o losjonas skirtas būtent riebiai odai), jis puikiai tonizuoja, lygina veido spalvą, reguliuoja riebalų išsiskyrimą, slopina uždegimus ir drėkina veido odą. 


Na ir tikrai pabaigai apie dovanų pakavimą. Kokia geriausia dovana? Tokia, kuri patinka tau, Kiehl's parduotuvėje pakuojamos įvairios dovanos, na o Kiehl's dovanų dėžutės atrodo stulbinamai. Kiek turiu, nei vienos neišmečiau, nes tiesiog neįmanoma išmesti tokio grožio.





Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad Kiehl's specialistai labai laukia jūsų naujoje parduotuvėje Vilniuje, PC Akropolis. Pradėkite pažintį nuo veido odos konsultacijos ir tipo nustatymo, garantuoju, priemonės tikrai labai patiks.




















SHARE:

3 komentarai

  1. Įdomu būtų sužinoti ar, Jūsų manymu, šio gamintojo produktų kainos yra adekvačios? Kiek teko matyti, vien jau lūpų balzamas, kuris, rodos, galėtų būti viena einamiausių ir paprasčiausių prekių, kainuoja 19 EUR (o tai juk 65 LT!). Ar toks lūpų balzamas tikrai turi daugiau vertės nei bet kuris pigesnio brand'o balzamas? Ar tikrai veido kaukės suteikia didesnę naudą, nei kitos, pigesnės (kiek mačiau kaukių kaina apie 30-40 EUR)?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau verta užsirašyti į penkių minučių nemokamą konsultaciją ir įvertinti pačiai, plius gausite mėginukus, kurie tinka jūsų veido odai. Ar man patinka Kiehl's? Taip, nes aš puikiai žinau, geras produktas mažiai kainuoti tiesiog negali, aišku, būna išimčių, tačiau tai tik išimtys.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig