2017 m. balandžio 15 d., šeštadienis

L’OREAL PARIS False Lash Superstar XFiber


Gero ryto, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie naują L'oreal blakstienų tušą. Aš nežinau kaip į reklamą reaguojate Jūs, tačiau man per didelis reklamos kiekis daro neigiamą poveikį. Sutikite, dažniausiai visi blogeriai gauna tuos pačius produktus ir tas pačias gamintojo užduotis. Ar įdomu skaityti tą patį per tą patį? Manau atsakymas yra neigiamas, net man jau bandyti nesinori. Ar dėl to kaltas tušas? Tikrai ne, nes tušas nuostabus, dėl to kalta neteisinga marketingo kompanija.




L'OREAL PARIS False Lash Superstar Xfiber blakstienų tušas vos dviem nesudėtingais žingsneliais suteiks jums ekstremalų dirbtinių blakstienų efektą. Nuo šiol jokių dirbtinių ar priaugintų blakstienų. Jums užteks tik tušo su plaušeliais.
1 žingsnelis. Blakstienas padenkite apimties suteikiančiu ryškiai juodu pagrindu. Jis akimirksniu suteiks jūsų blakstienoms tankumo, jos atrodys ekstremaliai didelės apimties.
2 žingsnelis. Užtepkite ilginamąjį efektą suteikiantį viršutinį sluoksnį. Jis ekstremaliai pailgina ir pakelia kiekvieną blakstieną. Kreminės tekstūros tušo formulėje yra net 20 kartų daugiau plaušelių nei įprastame Superstar blakstienų tuše.
Apimties suteikiantis tušas patikrintas oftalmologų.
Naudojimas:
Pradėkite užtepdama False Lash Superstar Xfiber ryškaus juodo pagrindo. Įsitikinkite, kad juo padengėte kiekvieną blakstieną. Nelaukdama, kol pagrindas išdžius, tepkite viršutinį sluoksnį, kad sukurtumėte ekstremalios apimties blakstienų efektą. Kartokite šiuos žingsnelius, kol savo blakstienoms suteiksite neįtikėtinai dramatišką įvaizdį.





Mano nuomonė:

Blakstienų tušų šį pavasarį tikrai daug, tik spėk bandyti, tačiau drąsiai galiu teigti, nežiūrint į didelį reklamos kiekį (kai jau atrodo, kad tušas tikrai nieko nevertas) L’OREAL PARIS False Lash Superstar XFiber geriausia naujiena savo kainų kategorijoje. Pasakysiu dar daugiau, tai nuostabus tušas, kurio pagalba jūsų blakstienos gaunasi ypatingai tankios ir ilgos.
Tušas susideda iš dviejų dalių, tiesą sakant, nustebau atsukus tušą, nes tikėjausi vienos baltos bazės ir juodos spalvos tušo. Čia viskas kiek kitaip, pirmas žingsnis turi suteikti apimties, antras žingsnis - ilgio. Šepetėliai patogus, tušo perteklių nepastebėta, blakstienos po naudojimo tikrai ilgos ir tankios. Aš labai nemėgstu priklijuojamų blakstienų, čia geria išeitis darant vakarinius makiažus. Aišku, dažyti reikia kelis kartus, jeigu galvojate, kad perbraukus vieną kartą su tušo šepetėliu gausite norimą efektą, taip nebus. Aš dažau intensyviai, kol negaunu tokio rezultato, kokio reikia. Smagu, kad tušas išsilaiko ant akių visą dieną, nebyra ir nepabėga. Nusiplauna tušas paprastai, akių nedirgina (nors nešioju kontaktinius spalvotus lęšius).

Ką aš noriu pasakyti, tik tai, kad tai viena iš geriausių L'oreal naujienų, jeigu norisi išskirtinai ilgų ir tankių blakstienų, šitas tušas gali tai padaryti.

PR sample












SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig