2017 m. balandžio 8 d., šeštadienis

MAC LIP SCRUBTIOUS ( Fruit of Passion)


Visi puikiai žinote, aš gaunu MAC kosmetiką testavimui, tačiau pagaliau, pirmą kartą per du metus gavau galimybę išsirinkti tai, ką noriu. Wow, nepatikėsite kiek buvo laimės ir džiaugsmo. Rankos nori pasiimti viską, na o protas sako 'imk tik tai, ką tikrai naudosi'. Mažai kas gali suprasti, tačiau labai dažnai MAC siuntų laukdavau kaip vaikas, atidarai ir nežinai ką gausi. Oi, pastoviai  kreminių pudrų  spalvos buvo tai per tamsios, tai per šviesios, šešėliai buvo tai žali, tai geltoni, o lūpų dažai vien rožiniai. Vienu žodžiu, pagaliau turiu kreminę pudrą man tinkančio atspalvio (negaliu net patikėti), kompaktinę pudrą ir .... lūpų šveitiklį. Ką, šveitiklį? Iš pirmo žvilgsnio tai visiškai nenaudojama priemonė, išmesti pinigai, arba kaip konsultantas įsiūlė. Bet mano pasirinkimas buvo tikrai labai gerai apgalvotas.







Lip Scrubtious
Cukraus šveitiklis lūpoms
Pasiruošk bučiniui! Sukurk visiškai glotnių lūpų efektą su M∙A∙C Lip Scrubtious. Šis cukraus pagrindo kremas dėl formulės, papildytos drėkinamaisiais ir maitinamaisiais kondicionieriais, švelniai pašalina sausą ir pleiskanotą odą ir lūpos tampa tokios patrauklios! Galima įsigyti penkių skonių – saldaus nektaro, pasiflorų, vasaros uogų, rudojo cukraus ir saldžios vanilės. 
Talpa: 14ml
Kaina: 17 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt




Mano nuomonė:

Aš prieš gerus kelis mėnesius mačiau MAC lūpų šveitiklių promo nuotraukas, didelio įspūdžio jos man nepadarė, todėl į parduotuvę žiūrėti naujienos tikrai neskubėjau. Kai ėjau darytis makiažo, mano lūpos buvo komoje (išsausėjusios, šerpetojančios ir kraujuojančios). Vizažistė man pasiūlė išbandyti MAC šveitiklį. Ar turėjau pasirinkimą? Tikrai ne, juk norėjau išbandyti kokius nors matinius lūpų dažus. Parduotuvėje aš bandžiau baltąjį vanilinį variantą, na o namo testavimui išsirinkau Fruit of Passion, kuris kvepia kaip Bubble gum guma. Aš turiu Lush lūpų šveitiklį, tačiau tai visiškai du skirtingi dalykai. MAC lūpų šveitiklis irgi pagamintas cukraus pagrindu, tačiau cukraus mažiau negu vertingų aliejų. Efektas ant lūpų pasimato labai greitai, šveitiklis nepažeidžia, puikiai poliruoja ir maitina lūpas. Aš darau taip: prieš darant makiažą užtepu šveitiklį, pamasažuoju, kol darau makiažą aliejai susigeria ir pamaitina lūpų odą. Po tokios procedūros galima drąsiai naudoti matinius lūpų dažus iš MAC retro MAC lūpų dažų kolekcijos. 
Tokį šveitiklį galima pagaminti patieks, tikrai galima, bet ir manikiūrą galima daryti namuose, o dar ir laukus nudažyti, plius cukraus depiliaciją ir t.t. Aš tikrai dviem rankom 'už' natūralią kosmetiką, tačiau jį greitai genda, o MAC kosmetikos priemonės geriausiai veikia kartu. Būtent todėl, jeigu ilgai galvojote kaip atgaivinti lūpas po matinių lūpų dažų naudojimo, sprendimas štai čia...


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig