2017 m. balandžio 21 d., penktadienis

MAC Retro Matte Liquid Lipcolour


Pagaliau aš namuose ir prisėdau vėl prie blogo rašymo, nes norisi pabaigti suplanuotus įrašus. Jeigu svajojate apie ryškias matines lūpas, be jokios abejonės rekomenduoju rinktis MAC retro matte lūpų dažų ir matinių skystų blizgesių seriją. Kaip pasakė man vienas pažįstamas, MAC lūpų dažus galima atpažinti gatvėje iš daugelio kitų, jie atrodo ant lūpų išskirtinai. Visiškai pritariu, mano kolekciją papildė keli nauji atspalviai, kurie idealiai tinka pavasario sezonui.






Skysti matiniai lūpų dažai
Jei pirmenybę teikiate laikui nepavaldžiam žavesiui, o ne visa apimančiam blizgesiui, rinkitės matinius atspalvius. MAC siūlo naujai pažvelgti į šią klasikinę tekstūrą ir pristato sodrių atspalvių skystus lūpų dažus Retro Matte. Kad ir kokį atspalvį pasirinktumėte, galime užtikrinti – spalvos išsiliejimas skystos zomšos tekstūros pavidalu paliks neišdildomą įspūdį.
Kaina: 25,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt










Feels So Grand

Slipper Orchid

Bengal Tiger


Mano nuomonė:

Tikriausiai jau supratote, kad man labiausiai patiko tik 3 spalvos, dvi kitos visiškai nemano. Nors aš pastoviai kartoju, kad nebūna mano ir ne mano spalvų, būna spalvos, kurios blogai suderintos, bet čia kažkoks nonsensas, atrodo labai labai blogai. Dievinu šaltai rudus matinius atspalvius, bet jie vizualiai taip išbalina mano veidą, o Ess-Presso ant mano lūpų atrodo taip blogai, kad spėjau perdaryti nuotraukas ir makiažus kelis kartus, vistiek nei vienas variantas nepatinka. Fuchsia Flicker palieku desertui, padariau atskirą makiažą naudojant MAc priemones, tarp jų ir šitas ryškus atspalvis, bet jis irgi nėra mano mėgstamiausių sąraše, nes jis labai labai labai ryškus, toks, kuris ant lūpų tampa beveik neoniniu, net man tos ryškios spalvos per daug. Iš pirmo žvilgsnio ryškiai oranžinis atspalvis Bengal Tiger tapo vos ne mėgstamiausių ir dažnai nešiojamu, tačiau jis nėra toks super pigmentuotas kaip kiti, plius gali sluoksniuotis, o jeigu veido oda riebi, tai ir pabėgti už lūpų kontūrą.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad prieš perkant būtina išbandyti atspalvius ant lūpų, nes ant rankos jie gali atrodyti visai skirtingai, o kai susigeria į lūpų pigmentą, gali keisti atspalvį. Dar vienas dalykas, kuri privalau paminėti, jie labai sausina lūpas, todėl aš juos naudoju tik renginiams. Jie idealiai tinka situacijai kai reikia ryškių matinių lūpų, o svarbiausiai užmiršti apie viską ir mėgautis renginiu, o ne žiūrėti į veidrodį.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tačiau svarbu neprašauti su atspalviu.


PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig