2017 m. balandžio 9 d., sekmadienis

Make up with Bobbi Brown


Gero sekmadienio, mano brangieji, ar girdėjote apie Bobbi Brown? Tikrai girdėjote. Šios kosmetikos stendai jau seniai yra Lietuvoje, na o garsieji skaistalai Shimmer Brick yra kiekvienos kosmetikos mylėtojos kosmetinėje. Šį trečiadienį su Sandra skubėjome į Bobbi Brown naujienų pristatymą, kur mums buvo atliktas makiažas, na o tai unikali galimybė susipažinti ne tik su naujienomis, tačiau ir su naujomis makiažo atlikimo technikomis.


Kol mes laukėme makiažo, aš spėjau padaryti kelis ratus aplink Bobbi Brown kosmetikos stendo, kuris atrodo įspūdingai. Taip, aš puikiai žinau apie Bobbi Brown kosmetiką, tačiau apie veido priežiūrą ir makiažo valiklius žinau mažiausiai, kaip tik padariau kiek stipresnį makiažą, bus proga išbandyti iš įvertinti poveikį, bei rezultatą.


Žinau, kad Bobbi Brown makiažo išskirtinumas - gražus, tačiau nematomas makiažas. Mane up No Make up. 





Makiažą pradedame nuo Bobbi Brown istorijos ir žinių apie patį ženklą ir nuo veido valymo.

Visame pasaulyje žinomo kosmetikos prekės ženklo „Bobbi Brown“ įkūrėja Bobbi Brown makiažo pasaulyje – viena autoritetingiausių asmenybių. Apie vizažą ši moteris žino viską, o jos kosmetika vertinama ir pripažįstama daugelyje pasaulio šalių. Bobbi Brown požiūris, jog makiažas yra būdas moteriai atrodyti ir jaustis savimi, tiesiog su daugiau pasitikėjimo ir švytėjimo, išplito ir tapo dogma daugeliui mados pasaulio atstovų


Labai mane nustebino valomasis aliejus, kuris akimirksniu nuvalė mano MAC kreminę pudrą. Stebuklas, man namuose reikia praplauti veidą kelis kartus, o čia žymiai greičiau ir paprasčiau.


Taip mano veidas atrodo be makiažo, veido oda pakankamai geros būklės, išsausėjimo nėra, T zona mišri, linkusi riebaluotis. 


Šitas kremui gali dainuoti dainas, jis toks tobulas, kad jau įrašytas į mano norų sąrašą (nežiūrint į tai, kiek veido kremų guli mano kosmetinėje). Vitamin Enriched Face Base skirtas normaliai -mišriai odai, naudojamas kaip veido drėkiklis, tačiau ir kaip makiažo pagrindas. Susigeria akimirksniu, suteikia švelnumo ir puoselėja veido odą. 


Žinote, kas yra svarbiausiai? Parinkti tinkamo atspalvio makiažo pagrindą. Žinote, kelis kartus nuvalėme veidą kol parinkome tinkamą maskuoklį ir kreminę pudrą? Tikrai ilgas procesas, kuris to vertas. Aš dažniausiai naudoju tamsesnės spalvos kremines pudras. Kodėl? nes jos gražiau atrodo nuotraukose. Jeigu visiškai išbalinti veidą, fotografuojant drabužių derinius, veidas atrodo labai baltas, kas irgi nėra gerai. Tačiau parinkti tinkamo atspalvio veido pudrą yra būtina, na o jeigu tai yra pudra su kiek geltonesniu pagrindu, plius tinkanti nuotraukoms. OMG, aš tikrai buvau labai labai laiminga. 

Dar vienas patarimas, paakių maskuoklis negali būti šviesesnis negu kreminė pudra. Kodėl? Nes toks sprendimas nesuteikia gaivumo, o sendina. Pilnai sutinku, mada naudoti šviesesnius maskuoklius jau praeina, todėl mano kosmetinėje jau atsirado keli tamsesnis maskuokliai, kurie idealiai tinka prie naudojamos kreminės pudros. Na ir neužmirštame maskuoklio užfiksuoti su pudra, taip jis nesubėgs į raukšleles.



Kaip aš jau sakiau, mano veido oda yra pakankamai geros būklės, todėl didelio maskavimo man nereikėjo, naudojame nude Finish Tinted Moisturizer.

Na o svarbiausiai, ką aš norėjau pasakyti, apie naujas makiažui naudojamas technikas. Naudojame veido korektorius, maskuoklį, toliau spindesio suteikiančią pudrą Shimmer Brick (dažome skruostus kiek ryškiau, nei įprastai), na o toliau naudojame kreminę pudrą. Koks rezultatas - higlighetris atrodo tobulai gerai, nesimato perėjimų, o veidas įgauna pasakiškai natūralų 'glow' efektą. Aš jau išbandžiau šią techniką namuose, patikėkite veikia.


Labai smagu, kad Bobbi Brown vizažistė Monika iš karto suprato, be juodo pieštuko ir blizgučių gyventi negaliu. Būtent todėl mano akių makiažas kiek tamsesnis: naudojome kreminius šešėlius, ant viršaus mono šešėlius su blizgučiais, na o blakstienų augimo liniją paryškiname su geliniu pravedimu. Visų naudojamų priemonių sąrašas bus pateiktas apačioje.




Ar man patiko rezultatas? Tikrai taip, aš pamačiau kad net nenaudojant stipriai maskuojančių priemonių ir stiprių kreminių pudrų, mano veidas atrodo labai gražiai, gaiviai ir jaunai. Gerai maskuojančios pudros ir stirus kontūravimas prideda man metų. Būtent todėl bandysiu įvalgyti naujas technikas darant makiažus nuotraukoms ir renginiams.


Ačiū labai už dovanas, žinias ir puikiai praleistą laiką, Na o visas priemones, kurios buvo naudojamos mano makiažui atlikti galima rasti www.douglas.lt

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig