2017 m. balandžio 3 d., pirmadienis

Park Inn by Radisson Riga Valdemara


Šį kartą nusprendžiau aprašyti ir viešbutį, už kurį dėkoju Riga Fashion week komandai. Vienu žodžiu, nuostabus, naujas ir labai stilingas viešbutis, kuris randasi kiek toliau nuo centro, tačiau už nuostabius pusryčius ir tobulą personalo darbą, aš to atstumo tikrai nepastebėjau.

 Park Inn by Radisson Riga Valdemara, jau pats pavadinimas kalba už save, kur yra Radisson, ten galima šnekėti apie kokybę. Prieš važiuojant, aš tikrai pagooglinau informaciją ir viešbučio nuotraukas, apsidžiaugiau, kad viešbutis naujas ir atrodo gana stilingai. Vienintelis minusas - atstumas nuo centro. Aš už upės Rygoje buvau vieną kartą, prieš kelis metus, kai RFW atidarymas buvo bibliotekoje, viskas, daugiau nei karto. Iš kitos pusės, iš mano kambario lango buvo galima pamatyti ir kitą Radisson viešbutį, kur buvo mados pasirodymai, todėl atstumas netarodė jau toks didelis, nors perčiomis ant kulnų su proginiais drabužiais tikrai neeičiau.

Pradėsiu nuo viešbučio dizaino, viskas tobulai gražu.





Kambarys tikrai didelis, baldai patogus, lova fantastika. Aš tikrai neperskaičiau internetiniame puslapyje apie ypatingą apšvietimą (lovos viršus šviečia įvairiomis spalvomis, tačiau po pasirodymų aš buvau taip pavargus, kad man to tikrai nereikėjo). 
Labiausiai patiko normalus plaukų džiovintuvas, kuris nėra pririštas ir prikaltas prie sienos (kaip tai būna dažniausiai), todėl mano didžiausias pliusas už tai keliauja šiam viešbučiui. Kambaryje yra mini baras, dideli langai, kavos ir arbatos rinkinys, puodeliai, tobulos kokybės stiklinės ir telefonas, TV ir didelė spinta. 






Veidodys (tiksliau du viedodžiai, viena mažas, kitas didelis su apšvietimu) vonioje gauna dar vieną pliusą, man einant į pasirodymus, kai makiažas turi atrodyti tobulai, tai buvo tikru išsigelbėjimu. Dušas atrodo stilingai, yra vandens tempetarūros reguliatorius.



Atskiras pasakojimas apie restoraną, esu buvusi labai daug kur, tačiau niekada nemačiau tokių tobulų pusryčių. Maisto pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau jo ir nereikia, viskas atrodo taip skaniai, na o dešrelės tešloje vertos atskiro blogo įrašo, ne kaip ne mažiau. Per pusryčius galima gerti apelsinų, obuolių sultis, kas mėgsta, yra ir natūralių morkų. Na o man labiausiai patiko Smoothie. Kiekvieną dieną buvo galima ragauti vis kitokį receptą - tai su avietėmis, tai su melionais ir braškėmis, vienu žodžiu, wow, tikrai wow. 

Kiek supratau, restoranas siūlo ir pietų menių, plius vakare dirba kaip a la carte restoranas. Aš grįždavau labai vėlai, todėl visų restorano malonumų išbandyti negalėjau, bet tikrai verta, vien dėl restorano ir pusryčių.




















Antrame viešbučio aukšte yra sporto salė, kuri atidarytą visą parą, čia galima skirti laiko sau ir savo figūrai. Trekneruokliai nauji, viskas veikia puikiai, na o bėgioti smagiau įjungus TV muziką.



Ačiū labai RFW komandai ir  Park Inn by Radisson Riga Valdemara už mano trumpą ir gerai praleistą laiką Rygoje, tai buvo tik kelios dienos, tačiau jos buvo tikrai tobulos.

Ar rekomenduoju šį viešbutį? Tikrai taip, vieną kartą važiavau su taksi iki centro, sumokėjau vos 4 EUR, todėl atstumas iki centro tai nėra kliūtis, todėl rekomenduoju drąsiai.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig