2017 m. balandžio 3 d., pirmadienis

Waterclouds Divine Miracle Oil


Tęsiame pokalbį apie išbandytas kosmetikos priemones, nes paskutiniu momentu mano blogą užvaldė mada ir madingi drabužių deriniai. Tiesą, tai man pačiai labai labai patinka, būtent todėl kosmetikai jau skiriu žymiai mažiau dėmesio negu Madai (taip, taip, Madai iš didžiosios raidės). tačiau jokios mados nebus, jeigu tavo rankos, veido oda ir plaukai nėra tinkamai prižiūrėti. Mada prasideda nuo tavęs, o baigiasi tavo spintoje. Būtent todėl šiandien jūsų dėmesiui plaukų aliejukas iš Waterclouds su rožiniais flamingais.




Waterclouds Divine Miracle Oil Limited Edition plaukų aliejus tai riboto leidimo plaukų aliejus. Šis plaukų aliejus suteiks Jūsų plaukams švelnumo ir žvilgesio, jų neapsunkins. Aliejaus sudėtis susideda iš kamelijų, makadamijos riešutų, argano ir šaltalankių aliejų, taip pat sudėtyje gausu vitaminų A, B, C ir E. Priemonė suteikia apsaugą nuo žalingų UV spindulių.
Naudojimas: Paskirstykite reikalingą Waterclouds Divine Miracle Oil aliejaus kiekį ant drėgnų plaukų. Formuokite kaip įprastai.

Talpa: 100 ml.

Kaina: 17,10 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt








Mano nuomonė:

Tai toks atvejis, kai rožinis tobulas įpakavimas paskatino pasiimti šį aliejuką testavimui. Noriu pasakyti, kad Waterclouds turi be galo ir krašto tobulą Argan Serum Oil, tirštą, nuostabiai kvepianti ir turintį nerealų poveikį mano šviesiems ir sausiems plaukų galiukams. Šitas variantas man patiko mažiau, nes jis labiau silikoninis, permatomos konsistencijos, švelnaus kvapo. Tačiau pagrindinis skirtumas tame, kad būtent šitas (rožinių flamingų, limituoto leidimo) aliejus plaukų neapsunkina ir tinka visų tipų plaukams, o Argan Seru Oil l tik labai sausiems arba naudoti kelis lašus aliejaus ant šlapių plaukų. Na ir pagrindinis dalykas, kurį noriu pabrėžti, tai apsauga nuo UV spindulių, kurie pavasarį suaktyvėja ir veikia neigiamai tiek mūsų plaukus, tiek veido odą. Būtent todėl, labai rekomenduoju atkreipti dėmesį ir išbandyti. Na o įpakavimas dar ilgai jus džiugins savo dizainu. 
Šnekant apie poveikį, noriu pasakyti, kad serumas (nes aliejumi jį pavadinti gana sunku) tirštos konsistencijos, švelnina plaukus ir palengvina sušukavimą. Labai didelio poveikio plaukų galiukams, nepastebėjau.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig