2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Apie savaimio įdegio priemones


Šiandien iš ryto tiek reikalų. kad aš net nežinau į kurią pusę bėgti. Derinu kelionės smulkmenas ir blogo įrašus, laukiu kurjerių su siuntiniais. Pagaliau kiek atsigaivinau ir galiu prisėsti prie pagrindinio užsiėmimo - blogo rašymo. Šiandien noriu aptarti labai aktualią savaimio įdegio priežiūros priemonių temą. Puikiai žinau, kad dauguma jų nemėgsta, o gal tiksliau pasakyti, neatrado gerų priemonių?



Anksčiau pastoviai eidavau į soliarumą, buvau panaši į rūkytą vištą (kitaip stipraus įdegio pavadinti negaliu), po kiek laiko supratau, įdegis turi būti teisingos spalvos (jokiais būdais ne oranžinis, o bronzinis), švelnus ir nekenksmingas mūsų odai. Vietoje soliariumo  dabar mano vonioje išsirikiavo daug skirtingų savaimio įdegio priemonių, apie kurias aš šiandien pabandysiu papasakoti plačiau.
Noriu priminti, mano tikslas - švelnus įdegis, vos matomas, tačiau kojos (ech, tos kojos, amžinai baltos) darant nuotraukos baltos būti neturi, todėl jos dažniausiai atitenka didelė savaimio įdegio kremo porcija.


Noriu pradėti nuo Dove Derma Spa linijos Summer Reviver priemonės, kurią pastoviai perku pati. Anksčiau buvo senas geras įpakavimas, gal kiek nepatogus, nes likučius iškratyti buvo sunkoka, tačiau jo kaina buvo vos 4 EUR, akcijos metu -2,60 EUR. Mano nuostabai atnaujintas dizainas ir kremas jau kainuoja apie 9 EUR. Rimtai??? Sakyčiau tikrai brangiai, net su nuolaida tenka mokėti apie 5 EUR. Iš savo durnumo nusipirkau (PAGALĖJAU PINIGŲ) Linere savaimio įdegio kremą su kavos aromatu. Niekada nepirkit, nes kvapas sintetinis kavos ir savaimio įdegio priemonių, Pasiskirsto blogai, nesusigeria, kūnas po naudojimo įgauna oranžinį dryžuotą atspalvį. Teko grįžti prie Dove, jis labai lengvos konsistencijos, maloniai kvepia, greitai susigeria, nepalieka riebumo jausmo, gerai drėkina. Gamintojas siūlo du kremo variantus - šviesiai odai ir tamsiai odai. Aš pradžioje naudoju šviesiai odai, o kai oda tampa ne tokia balta - tamsiai odai. Visą vasarą naudoju irgi jį įdegio atspalviui palaikyti.


Pereiname prie sunkios artilerijos, jūsų dėmesiui St. Moriz. tai išsigelbėjimas prieš foto sesijas ir renginius, kai teikia tamsių kojų ir įdegusių rankų. Svarbu neprašauti su veido atspalvių, jis neturi būti baltas. Prieš savaimio įdegio procedūras labai rekomenduoju naudoti kūno šveitiklius, jie paruošia kūno odą įdegio procedūrai, tik tada kremas gerai pasiskirsto. Kokią priemonę pasirinkti, priklauso tik nuo jūsų pačių. Aš labai mėgstu kremus, na negaliu aš susidraugauti su putomis, nelimpa man jos. Iš savo pusės labai rekomenduoju St. Moriz kremą su spindesio efektu, jis gražiausiai atrodo nuotraukose. Dar vienas mažas patarimas, nepagalėkite pinigų ir nusipirkite pirštinę, taip pasiskirstyti kremą bus lengviausiai, na o rankos ir nagai neįgaus oranžinio atspalvio dozės.
Ar savaimio įdegio priemonės dažo drabužius? Dažo, ir dar kaip, tačiau jeigu naudoti šveitiklį prieš, kremas susigeria geriau, todėl ir dažo mažiau, bet kokiu atveju baltų drabužių nešioti nerekomenduoju.


Pereiname prie vienų iš mano mėgstamiausių priemonių, jų kaina yra aukšta, tačiau priemonės tikrai to vertos. Vita Liberata aliejus suteikia ilgalaikį savaimio įdegio efektą, spalva - bronzinė, puikiai maitina kūno odą, gali būti naudojamas kaip priemonę įdegiui, nes turi SPF50. Mano turimas Marula aliejus jau eina į pabaigą, labai noriu nusipirkti dar vieną buteliuką, nes naudojasi tikrai labai taupiai.
Niekada nerekomendavau naudoti tų pačių priemonių kūnui ir veidui, nes rezultatas gali nustebinti. Man, asmeniškai, beveik visos savaimio įdegio priemonės kemša poras, spuoguoto veido niekas nenori, todėl ieškojau kiek kitokio varianto. Mano rekomendacija veidui - Vichy Capital Soleil, aš sumaišau savaimio įdegio priemonę su Vichy kremu ir gaunu labai gražų, vos matomą rezultatą.


Na ir pabaigai dar viena Vita Liberata priemonė - mineralinė pudra, kuri suteikia savaimio įdegio efektą. Labai patogus ir kokybiškas šepetėlis, švelnaus rudo atspalvio pudra (kurią galima skuoksniuoti priklausomai nuo norimo įdegio atspalvio). Aš šią pudrą naudoju kaip bronzantą per atostogas, tai vienintelis naudojimo būdas, kuris man patinka ir pasitvirtino.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad dabar rinkoje labai daug įvairių savaimio įdegio priemonių, tik spėk rinktis. Mano bendras patarimas - šveitiklis ir servetėlė, nes tai sudaro vos ne 50%savaimio įdegio procedūros sėkmės.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig