2017 m. gegužės 12 d., penktadienis

Beauty Talk


Ir vėl, penktadienis, kava, Beauty talk rubrika. Labai ilgą laiką BT rubriką rašiau ketvirtadieniais, nes buvo mažiau renginių ir galėjau laisvai planuoti savo laiką. Dabar renginių padaugėjo kelis kartus, tai reiškia, kad visą dieną mieste, o vakare jau nieko nesinori, tik išvynioti ir apžiūrėti gautas dovanas. Apie darbą ir blogo rašymą vakarais nenoriu net galvoti, nes nėra jėgų, todėl stengiuosi rubrikai skirti daugiau dėmesio penktadieniais. Šią savaitę buvo labai darbinga, padarėme labai daug skirtingų drabužių nuotraukų nežiūrint į oro sąlygas. Tik pagalvokite, fotografuoji vasarą, viskas kaip ir gerai, šviečia saulė ir jau žalia mieste, bet iš niekur nieko pradeda snigti ir prasideda Kalėdos. Jau peržiūrėjau visas orų prognozės, atrodo šalčiai sugrįžti neturėtų. Kviečiu gerti kavą kartu ir skaityti geriausius mados ir grožio blogerius, o taip pat įvertinti jų geriausius įrašus.

Noriu pradėti Beauty Talk rubriką nuo karščiausios šios savaitės naujienos, Salomėjos blogas atsinaujino. Puikiai žinau tą jausmą, net pati kelis kartus į dieną ėjau pažiūrėti koks tobulas dizainas (tikriausiai dėl to peržiūros tokios didelės, juokauju). Vienintelio dalyko, kurio tikrai nesitikėjau, rožinės spalvos. Šiandien net pirmą nuotrauką priderinau prie Salomėjos rožinio atspalvio. Šaunuolė, sveikinimai.


Prigesintą rožinį megztinį šią savaitę pasirinko ir Sandra, o taip pat, jos pasirinkimas ir nuostabūs Ecco batai.


Pasakiškai gražus Darjos drabužių derinukas jau bloge, žiūrime nuotraukas...


Kedų banga? O taip, tikrai taip. Net aš pasidaviau, nors dievinu aukštakulnius. Juodosios plunksnos bloge labai didelė sportinių batų kolekcija, kviečiu apžiūrėti.





Simona savo blogo skaitytojams pasakoja apie geriausias praeito mėnesio kosmetikos priemones. Man labai patiko MAC lūpų šveitiklis, tikrai to nesitikėjau.


Puikiai žinau tą jausmą, gauni maišiuką, atidarai, o ten kvepalai. Nuostabu, jeigu kvapas tinka ir patinka, bet kartais jauti- ne, ne mano. Aš dar neturėjau laiko suprasti kokioje barikadų pusėje esu aš, o ką apie kvepalus galvoja Absentta, skaitome jos bloge.


Jeigu aš rašau daugiausiai apie madą, prieinu prie išvados, kad du drabužių derinukai per dieną gal ir gerai, tai mados blogerės šią savaitę testavo kosmetikos priemones. Ingos bloge skaitome apie Eucerin.


Nors Živilės drabužių derinukas man labai patiko, labai norėjau pasidalinti apžvalgomis apie The Ordinary. Skaičiau daug įvairių nuomonių, bet noriu pasakyti, domina tikrai.


Sandra moka padaryti įspūdi, to jau neatimsi. Šią savaitę jos bloge makiažo variantas naudojant MAC  kosmetiką.


Sveikas maitinimas, viena iš populiariausių blogerių temų. Aš labai seniai noriu išbandyti sulčių programą tam, kadprieš atostogas numesčiau kelis nereikalingus kilogramus ir gražiai atrodyčiau su pasirinktu maudymuku. Apie vienos dienos Detox programą skaitome Arūnės bloge


Dar viena labai aktuali tema prieš vasaros pradžią, limfodrenažiniai masažai. Aš žiūriu į tokius masažus labai skeptiškai, o gal reikėtų išbandyti? Plačiau pasakoja Greta.



Žinau, kad Green Feel kosmetikos priemonės labai populiarios rinkoje. Man be galo patinka įpakavimai ir dėmesį traukiantis priemonių dizainas. Ar išbandžiau? Dar ne, bet pažadu tai padaryti, o kol kas skaitome Mildos nuomonę apie micelinį vandenį.


Pasakoti apie vyriškus kvepalus gana sunku, tačiau tau mano mėgstamiausia tema, kas kartais savo vyro kvepalus naudoju ir aš. Nuostabūs vyriški aromatai Enrikos bloge.



Man dar labai toli iki L'oreal mainių lūpų dažų testavimo, o tiesiog ant rankos rezultato parodyti nesonori, todėl skaitome Patricjos blogą ir žiūrime rezultatą.



Pabaigai apie apyrankes skaitome Viktorijos bloge. Nors apyrankės labai įprastos, tokių rinkoje labai daug, Viktorijos nuotraukos ir pateikimas labai patiko.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

Einu fotografuoti gaminkime kartu rubriką, nes visą savaitę nieko negaminau, absoliučiai.  Tiesiog nebuvo kada, o pasakoti bloge kaip teisingai išvirti koldūnus vyrui, kai nėra ką daryti, o vyras reikalauja vakarienės, gėda ;-)))










SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig