2017 m. gegužės 20 d., šeštadienis

Botanicals Fresh Care


Labas rytas, mano brangieji, ketvirtadienį iš pat ryto skubėjome į restoraną Panamą, į Botanicals Fresh Care plaukų priežiūros pristatymą. Aš jau esu buvusi Rygoje, tokiame pačiame pristatyme, tačiau antras kartas nemeluoja, kaip aš sakau. Šiandien labai daug nuotraukų ir bendra informacija.






L’Oréal Paris rado naują plaukų gražinimo būdą ir jį pritaikė naujo plaukų priežiūros ženklo – Botanicals Fresh Care – priemonėse.

Botanicals Fresh Care – tai studija, kurianti prabangias plaukų priežiūros priemones su botaninėmis sudedamosiomis medžiagomis.Mes sukūrėme itin veiksmingos sudėties, malonios tekstūros ir malonaus kvapo gaminius be jokių silikonų, parabenų ir dažiklių.

Kiekviename kūrimo etape kiekvienas gamintojas, ūkininkas, botanikas ir chemikas entuziastingai ir naudodamiesi visomis savo žiniomis ieško veiksmingiausių pasaulyje botaninių medžiagų.

Mes esame įsipareigoję siekti darnos, partnerystės ir bendruomenės interesų.

Mūsų siekis – ieškoti geresnių natūralios kilmės sudedamųjų medžiagų, kurti tvaresnius procesus ir gaminti dar malonesnės tekstūros priemones – padėjo rasti naujus plaukų puoselėjimo būdus.

Tačiau mes nenustojame ieškoti. Mes tikime, kad kiekviename gyvenimo kelionės etape kiekvienas turi galimybę atrasti geriausias savo savybes.

Botanicals Fresh Care sudaro 3 plaukų priežiūros priemonių linijos – Safflower Rich Infusion – giliai maitinanti ir minkštinanti sausus plaukus, Geranium Radiance Remedy – drėkinanti ir suteikianti žvilgesio dažytiems ir dulsviems plaukams, ir Coriander Strength Cure – stiprinanti silpnus ir plonus plaukus.

Aš jau esu išbandžiusi geltoną liniją, skirtą labai sausiems plaukams, atsiliepimas jau yra mano bloge, priemonės man buvo per sunkios. Šį kartą gavau testavimui rožinę liniją, kuri skirta dažytiems plaukams. Labai nekantrauju išbandyti ir pasidalinti savo atsiliepimais su jumis, o kol kas žiūrime nuotraukas...

















Restoranas: Panama Food Garden













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig