2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

Dior Pump'N'Volume blakstienų tušas


Mieste šiandien tikra vasara, bet nesuprantu, šalta, blogai, taip karšta irgi blogai. Kai šviečia saulė, neįmanoma padaryti gerų nuotraukų. Aš jau tikrai atpratau nuo to, kai reikia ieškoti ne šviesos, o pavėsio. Kol aš tvarkau drabužių derinio nuotraukas, siūlau mano atsiliepimą apie Dior naujieną -  Dior Pump'N'Volume blakstienų tušą. Nors jis pas mane tik gerą savaitę, sugebėjau įvertinti visus privalumus, ypač labai gražias ir dideles blakstienas.














Mano nuomonė:

Aš esu labai didelė Dior blakstienų tušų gerbėja, klasikinis Dior Show variantas vienas iš mano favoritu. Klasikinis šepetėlis tobulai nudažo blakstienas nuo pat augimo linijos, būtent todėl, nelabai tikėjausi, kad Dior dar gali nustebinti. Kaip sakoma, radai favoritą, gal jau reikia ir sustoti ties jo, geriau vistiek nebus. Pasirodo, geriau būti gali. Mano rankose  Dior Pump'N'Volume blakstienų tušas, kuris labai neįprastas. Tušo viduriukas pagamintas iš minkšto plastiko, prieš naudojimą reikia kelis kartus suspausti įpakavimą tam, kad tušo šepetėlis prisipildytų maksimaliai tušu. Jeigu norisi natūraliai atrodančių blakstienų, spaudyti nereikia, naudojame tušą įprastai, jeigu norisi didelės apimties - spaudžiame vieną kartą, jeigu norisi maksimaliai ilgų ir storų blakstienų - du kartus. Nuotraukoje rezultatas po dviejų paspaudimų, blakstienos ilgos, gražios, tankios ir ypatingai juodos. Šepetėlis guminis, tušo pertekliai yra, bet tai nėra reikšminga, gumulėlių ant blakstienų nesusidaro, blakstienos tobulai gražios. Didelis tušo privalumas - jis nebyra ir nusiplauna paprastu veido prauskliu, nereikia net ypatingų priemonių.

Kodėl aš nusprendžiau parašyti apie šį tušą dabar? Nes tokia naujiena privalo būti jūsų kosmetinėje jeigu svajojate apie super apimtį. Naujienos ieškome Kristianoje.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig