2017 m. gegužės 14 d., sekmadienis

ECCO WOMENS SOFT 7


Labas rytas, mano brangieji, sekmadienis, rytas, kava ir blogas. Kol vyras miega, galiu kiek padirbti ir pabaigti vakar pradėtus ir suplanuotus įrašus. Vienas iš tokių, apie ECCO batus. Šį kartą mano kolekciją papildė viena pora batų skirtų laisvalaikiui, o taip pat džiugi naujiena, vyras irgi pasidavė ECCO batų manijai.

Kiek kartų rašau tą patį, tačiau to nepasakyti tiesiog negaliu. ECCO batai vieni iš patogiausių, kaip sako Darja, - "Rojus kojoms". Pilnai sutinku, plius jie dar ne tik patogūs, tačiau ir stilingi. Šį kartą gavome kuponą ir galėjome pasirinkti bet kokius batus iš pilno parduotuvės asortimento. Taip, taip, norėjau spalvotų kedų, bet vertinant nešiojimo galimybes, lietingą orą Lietuvoje ir labai trupą pavasario sezoną, nusprendžiau apsistoti tiek labai patogiu odiniu batuku iš Ecco Soft 7 kolekcijos. Jie labai minkšti, kokybiški, ir tinka tiek prie vasarinės suknelės pasivaikščiojimui mieste, tiek prie klasikinio kostiumo ir baltų marškinių.









Tikriausiai pamenate, pasakojau bloge apie ECCO COOL 2.0 kolekciją ir apie savo gražuolius. Pagaliau ECCO batams pasidavė ir vyras. Jo pasirinkimas ECCO Sneak Men's. Mes jau ruošiamės bendrai fotosesijai, Sandra žadėjo padėti, o kol kas vyras prašė perduoti, kad patogesnių batų jau dar neteko nešioti. Jam vis atrodė, kad sportiniai batai turi būti madingi. Vyras darbe neturi griežto dress code, todėl gali laisvalaikius skirtą avalynę nešioti ir į darbą. Svarbiausiai patogumas, pagaliau man pavyko įkalbėti ir įtikinti savo vyrą. Džiaugiuosi, tikrai. ;-)



Ačiū labai ECCO batatš atstovams už kojų 'rojų',






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig