2017 m. gegužės 13 d., šeštadienis

Oriflame „Love Nature“ kūno šveitiklis su atpalaiduojamosiomis levandomis


Kaip jau supratote, prisėdau prie kompiuterio tik vakare. Aš manau, po tiek šaltų dienų, visiškai neteisingai leisti laiką savaitgalį namuose. Šiandien spėjome labai daug: ir nuvažiuoti pas mano tėvus, ir apsilankyti Akropolyje ir Oze, ir prisipirkti dar daugiau naujų drabužių, ir skaniai papietauti mieste. Kol vyras ruošia užkandžius Eurovizijos finalo peržiūrai, aš rašau atsiliepimus. Rytoj iš pat ryto važiuosiu į fotosesiją, todėl nebus kada. Jūsų dėmesiui Oriflame Love Nature kūno šveitiklis, kurį gavau vos prieš kelias dienas, bet pagalvojau, jeigu neparašysiu dabar, nepadarysiu atsiliepimo niekada, nes jis tobulas, o tai reiškia vieną, pasibaigs labai greitai.





Mano nuomonė:

Aš buvau šimtu procentu įsitikinus, kad jau mačiau šį kūno šveitiklį kataloge, bet pasirodo tai naujiena. Na, bent taip man sako www.oriflame.lt internetinis puslapis. Aš labai dažnai vartant katalogą vis galvojau, noriu išbandyti kūno priežiūros liniją. Nėra jokios paslapties, vis gaudavom arba kvepalus, arba dekotaryvinę kosmetiką. Mano rankose ne vienas šveitiklis, pasiėmiau dar kelis dušo gelius, bet apie juos pasakosiu vėliau, o šiandien mano meilės daina šveitikliui su levandomis. Negaliu pasakyti, kad tai tikrasis šveitiklis, kuris pagamintas cukraus arba druskos pagrindu. Tai labiau dušo želė su labai mažomis šveičiamosiomis dalelėmis, kaip tik variantas man. Aš jau ilgą laiką naudoju savaimio įdegio priemones, nes nuotraukose atrodau kaip 'sūris', o kiekvieną kartą po šveitiklio naudojimo savaimio įdegio procedūrą reikia pradėti iš naujo. Iš kitos pusės, labai norisi švelniai nušveisti visas negyvąsias odos ląsteles. Šveitiklis labai maloniai ir švelniai poliruoja kūno odą, kvepia levandomis ir atpalaiduoja. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Oriflame „Love Nature“ linija paliko labai gerą įspūdį, rekomenduoju išbandyti, juk naujų produktų tikrai daug ir kiekvienam skoniui.

PR samle






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig