2017 m. gegužės 13 d., šeštadienis

Daniel Wellington manija



Taip, taip, tai yra DW manija, kai laiku sustoti neįmanoma. Viskas prasidėjo nuo vieno mažo rose gold spalvos laikrodžio su Nato apyranke. Manau nereikia niekam sakyti, esu laikrodžių gerbėja ir mylėtoja, mano kolekcijoje labai daug egzempliorių, bet pro naują Classic Petite praeiti negalėjau.



Kuris iš DW laikrodžių yra mano mėgstamiausias? Viskas priklauso nuo nuotaikos, vis norėjau su juodu ciferblatu, bet šį kartą nusprendžiau, noriu Durham spalvos su rose gold detalėmis ir baltu korpusu. Tikrai neprašoviau, nes vasarai norisi spalvų arba bent šviesių detalių. Jau greitai parodysiu drabužių derinukus įkvėptus šiuo nuostabiu laikrodžių, o kol kas labai daug nuotraukų....






O kokios DW laikrodžio trūksta jūsų kolekcijoje? Man, asmeniškai, dar trūksta Nato apyrankių, tada galėčiau priderinti turimus variantus prie visų įmanomų drabužių. Pabaigai noriu priminti, kad su kodu LITHUANIAN puslapyje www.danielwellington.com gausite net 15% nuolaidą bet kokiam modeliu, todėl paskubėkite papildyti savo kolekciją.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig