2017 m. gegužės 8 d., pirmadienis

Lancome MATTE SHAKER Skysti matiniai lūpų dažai



Sveiki, mano brangieji, pradėjau nuo ryto fotografuoti, link pietų pabaigiau, ir tai tik vienam įrašui bloge. Tikriausiai jau matėte parduotuvėse Lancome naujieną,  MATTE SHAKER skystus matinius lūpų dažus. Aš gavau visas spalvas testavimui, šiandien jūsų dėmesiui net keturi įvaizdžiai, gražios nuotraukos ir mano nuomonė.





Matte Shaker
Skysti matiniai lūpų dažai
Švelniai matiniai - stipriai pigmentuoti skystieji lūpų dažai -  viliojančios spalvos.
Atraskite Matte Shaker, naujus skystuosius LANCÔME lūpų dažus. Jūsų lūpos dar niekada nebuvo tokios ryškios, kaip padažius jas Matte Shakernepermatomais, stipriai pigmentuotais matinių atspalvių dažais.
 Ar jau pasirengusi išbandyti Matte lūpų dažus?
Mūsų  atnaujintos sudėties Matte Shaker klasikinių lūpų dažų užtenka dvigubai ilgiau, nes pakanka ant lūpų užtepti du kartus plonesnį sluoksnį. Jūsų lūpos dar niekada nebuvo tokios ryškios su mūsų nepermatomais ir stipriai pigmentuotais matiniais atspalviais. Šios sudėties matiniai skystieji lūpų dažai yra patogūs ir nesudžiūsta ant lūpų, todėl Jūs jų beveik ir nejausite.
Suplakite dažus taip, kad jie įsigertų į malonų ir ypač švelnų teptuką ir tiksliai užtepkite Matte Shaker lūpų dažų taip, kad lūpos spindėtų sodria ir ryškia spalva.
Stipriai dengiantys švelniai matiniai skystieji lūpų dažai, lengvi tarsi antra oda.
Lūpų nesausinanti sudėtis
Su polimerais, neleidžiančiais dažams išsklisti ir pakisti sudėčiai.
Naujoviškas lūpų teptukas su pagalvėle.
Matte Shaker yra naujoviška vandens ir aliejaus emulsija, kuri pasižymi stipria pigmentų koncentracija, o ant lūpų sukelia pojūtį, tarsi tai būtų antra oda.
Sudėtyje taip pat yra silikono aliejų, kurie pagerina sklaidą ir neleidžia sukietėti išlaikydami malonų matinį vaizdą. Polimerai padeda ilgai išsaugoti spalvą.
Talpa: 6,2ml
Kaina: 24,95 EUR













Ombre


Duo Lips


Multicolor Lips


Gradient Lips









Mano nuomonė:

Neduok man valgyti, duok man matinius lūpų dažus, tada jau ir valgyti galima, vistiek lūpų dažai liks vietoje. Matiniai lūpų dažai, serumai ir blizgesiai dažniausiai naudojami renginiams ir ypatingoms progoms. Kodėl? Nares būkime realistais, jie vistiek sausina lūpas. Pagaliau mano rankose  MATTE SHAKER Skysti, matiniai lūpų dažai, kurių konsistencija labiau primina kreminį tintą, spalvos tobuliausios, na o pieštukai, OMG, kokie tobuli Lancome pieštukai. Įpakavimas atrodo taip pat, tik vietoje sidabrinio dangtelio, blizgesius puošia juodas. Kaip ir įprastai, blizgesius reikia sukratyti ir sumaišyti . Jeigu blizgesiai turėjo vandeningai-aliejinę konsistenciją, tai matiniai - kreminę, jeigu blizgeisiai turėjo nuostabius vaisinius kvapus, matiniai to pasiūlyti negali, tačiau iš kitos pusės, jeigu paprasti blizgesiai, nepriklausomai nuo atspalvio, buvo vos vos matomi ant lūpų, tai matinių skystų lūpų dažų atspalviai gana ryškūs ir super gerai pigmentuoti. Teisingai, pradėjau testavimą nuo ryškiausių atspalvių, tikriausiai net nereikia sakyti, kad mėgstamiausiomis spalvomis tapo - Yummy Pink ir Kiss Me Cherie. 
Aš pagal instrukciją padariau siūlomus lūpų dažų įvaizdžius, aišku, man gavosi taip, kaip gavosi, tačiau puikiai suvokiu, kad  MATTE SHAKER galima maišyti tarpusavyje, gausis nerealus rezultatas.
Ar  MATTE SHAKER sausina lūpas? Minimaliai, tačiau patempimas vistiek jaučiasi. Spalvą susigeria į lūpas, todėl laikosi visą dieną, iš kitos pusės, jeigu norisi pakeisti atspalvį, tą padaryti beveik neįmanoma.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad atėjo laikas nudažyti savo lūpas ryškiais atspalviais. Ar tai bus Lancome? Viskas priklauso nuo jūsų pačių, tačiau aš iš savo pusės labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig