2017 m. gegužės 8 d., pirmadienis

SWISSCLINIC Hair Renewal Serum


Plaukų slinkimas vienas iš dažniausių problemų, kamuojančių mus pavasarį ir rudens sezoną. Nors mano plaukai nelabai linkę skinkti, tiesiog lūžinėja nuo neteisingos plaukų priežiūros ir agresyvaus dažymo, aš niekada nepraleidžiu progos juos palepinti procedūromis stabdančiomis plaukų slinkimą, o taip pat skatinančias plaukų augimą. Prieš geras 3 savaites gavau testavimui SWISSCLINIC Hair Renewal Serum, noriu pasidalinti pirmais įspūdžiais, nes tokios plaukų priežiūros priemonės nesu mačiusi mūsų Lietuvos rinkoje.








Mano nuomonė:

Aš pabaigoje įkelsiu nuorodą, kur bus daugiau informacijos ir klinikinių tyrimų apie patį produktą, o taip pat labai aiški serumo naudojimo instrukcija. Aš tik noriu pasakyti, kad SWISSCLINIC Hair Renewal Serum skirtas vyrams ir moterims kovoti su plaukų slinkimų. Serumo sudėtyje yra aktyvūs ingredientai, tokie kaip: anagenas ir katagenas, kurie stimuliuoja naujų plaukų augimą. Būtent taip stabdomas plaukų slinkimas ir prognozuojamas naujų plaukų augimas. Gamintojas rekomenduoja naudoti serumą mažiausiai du mėnesius, na o geriausiam rezultatui - keturis mėnesius. Vieno buteliuko kaina 69 svarai, tai nėra mažai, tačiau būkime realistais, kai slenka plaukai, sumokėsi ne tiek, svarbu, kad priemonė būtų efektyvi. Vat būtent apie efektyvumą mes ir pašnekėsime šiandien.
Kas iš mūsų nesvajoja apie gražius, ilgus ir greitai augančius plaukus? Bent jau aš tai tikrai noriu ilgų, gražių ir greitai augančių plaukų, bet tokių, kad šaknų dažyti nereikėtų. SWISSCLINIC pavadinimas jau užtikrina pasiTIKĖJIMA, priemonės dizainas pasitikėjimą ir norą išbandyti dar sustiprina. Aš manau, kad tokios priemonės nuo plaukų slinkimo turi būti parduodamos vaistinėse, na o SWISSCLINIC dizainas atitinka vaisinėje parduodamų liukso priemonių dizainą. Gamintojas pateikia sudėtį savo puslapyje, todėl kam įdomu, galės įvertinti, aš tik noriu pasakyti, kad priemonės kvapas labai spirituotas. Puikiai suvokiu, kai dar vaikystėje kai man slinkdavo plaukai, mama darė žolelių nuovirus ir trauktines plaukų augimui skatinti. Būtent todėl kvapas manęs neišgąsdino ir aš pradėjau testavimą. Noriu pAsakayti iš karto, didžiausias pliusas - priemonė neriebina plaukų, nesukelia alergijos. Man labai patiko kokybiška pipetė, kuri leidžia paskirstyti serumą be jokių problemų. Aš naudojau serumą dvi savaites, kiekvieną dieną, aišku, nauji plaukai neužaugo, tačiau net buvęs labai mažas plaukų slinkimas sumažėjo. Gal čia sutapimas, bandysiu naudoti serumą kaip rašo gamintojas, žiūrėsim kaip bus toliau. Mano plaukai nuo kruopščiai parinktų priemonių ir taip jau gerai atsigavę, tačiau jeigu jie pradėtų augti dar greičiau, tai būtų tiesiog pasaka.

Daugiau informacijos:

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig