2017 m. gegužės 4 d., ketvirtadienis

Matrix Total Results So Long Damage Strength Pak atkuriamoji plaukų kaukė


Labai atsiprašau, bet rubrikos Beauty talk niekaip pabaigti nespėju, nes šiandien ypatingas vakaras, blogas sulaukė 2 ml. peržiūrų. Man tai reiškia tik vieną dalyką, apžvalgos ir drabužių deriniai reikalingi. Na o prieš tai, kai aš pakelsiu savo šampano taurę, noriu pasidalinti dar vienu atsiliepimu apie Matrix So Long Damage plaukų kaukę.







Matrix Total Results So Long Damage Strength Pak plaukų kaukė - intensyvaus atkūrimo priemonė.

NAUDOJIMAS: Išplovę Matrix Total Results So Long Damage šampūnu, ištrinkite drėgnus plaukus. Palikite 3 minutes ir nuplaukite. Naudokite vieną ar du kartus per savaitę vietoje Matrix Total Results So Long Damage kondicionieriaus. Patekus į akis, nedelsdami jas praplaukite vandeniu.

Talpa: 150 ml.

Kaina: 9,99 Eur.




Mano nuomonė:

Jau labai seniai aš nieko nekeičiu savo plaukų priežiūroje, būtent tai padėjo man atstatyti plaukus. Nieko nėra geriau už pastovumą. Visai neseniai gavau prieš mėnesį prašytas testavimui priemones, kurias man parinko Matrix atstovai įvertinus mano plaukų būklę. Vienu žodžiu, priemonės labai patinka (daug reiškia ir tai, kad priemonės buvo parinktos proefesionaliais, o ne pagal kvapą, tekstūrą ir aprašymą). Šiandien jūsų dėmesiui atkuriamoji plaukų kaukė, kuri gana tirštos kosnistencijos, tačiau nežiūrint į tai, kad mano plaukai jau ne tokie pažeisti ir sausi, puikiai tinka ir patinka. Aš niekada nebūčiau jos pasirinkus, nes nešautų į galvą, mano pasirinkimas paskutiniu momentu kiek lengvesni kondicioneriai ir plaukų aliejai išsausėjusiems galiukams. 
Nors įpakavimas mažas, kaukė naudojasi labai taupiai, todėl jos užteks tikrai ilgam, juolab, aš kaukę naudoju vieną kartą per savaitę. Ar būtina kaukę naudoti su kitais So Long Damage serijos produktais? Aš manau tikrai ne, svarbu atrasti tai, kas tinka jūsų plaukams. Na o dabar apie rezultatą, jis stulbinamas, plaukai po naudojimo (o aš palaikau kaukę ant plaukų apie geras 10-15 min) lyg šilkas, tiesūs, gražūs ir lengvai krenta. Ar rekomenduoju? sunku pasakyti, manau tokias priemones turi patarti kirpėjas arba profesionalas, tada didesnė tikimybė kad patiks ir tiks jūsų plaukams.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig