2017 m. gegužės 1 d., pirmadienis

NUDE trench coat


Labas rytas, mano brangieji, kol aš dar namuose, geriu kavą, dėlioju drabužių derinukus fotosesijai ir laukiu Sandros, trumpai prisėdau prie blogo. Aš didžiuojasi savimi, per du metus mano drabužių derinukai tapo žymiai drąsesni ir įvairesni. Dar prie gerus metus tikrai nepasirinkčiau tokių kelnių su sportiniai kedais. Kodėl? Na per daug drąsų. Vakar ilgai galvojau kaip apsirengti, ieškojau sprendimų ir prisiminiau apie kelnes ir Tamaris sportinius batelius.



Neapsakomai džiaugiuosi turint savo drabužinė nude spalvos lietpaltį, kuris tinka bet kokiai progai ir prie kiekvieno derinio. Aš tiriu dar vieną Michale Kors lietpaltį, tačiau jis yra baltai-nude spalvos, tokius raštus derinti sunkoka, o apie tai, kad užsidėti skirtingus raštus arba derinti panašias dryžuotas kelnes nėra nei kalbos, nes atrodo blogai. Būtent todėl, jūsų drabužinėje privalo būti 'basic' tipo drabužiai, kurie visada madingi ir kuruos derinti lengva ir paprasta.
Dar porą žodžių noriu pasakyti apie Tamaris sportbačius. Jie man be galo patiko iš pirmo žvilgsnio, tačiau pradėjus nešioti supratau, nepatogu. Oi, kaip nepatogu. Po kurio laiko mano koja priprato ir dabar aš esu laimingiausias žmogus pasaulyje, nes sportbačiai atrodo ne tik stilingai, bet tai tikras rojus mano kojoms. Sportiniai bateliai yra šilkiniai, su sidabrinės spalvos detalėmis, derinti paprasta, o svarbiausiai, vaikščioti patogu. Labai rekomenduoju apžiūrėti Tamaris pavasario batų kolekciją parduotuvėje.









Lietpatis - Yoshop
Rankinė - Yoshop
Žiedas - Yoshop
Kelnės - Humana Vintage
Laikrodis - Mockberg
Palaidinė - Mango
Sportiniai bateliai - Tamaris










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig