2017 m. birželio 11 d., sekmadienis

BOBBI BROWN ART STICK LIQUID LIP (English Rose)


Kaip aš nemėgstu rašyti blogų atsiliepimų, net neįsivaizduojate, tačiau iš kitos pusės, tai tik subjektyvi mano nuomonė, nebūtinai produktas ar kosmetikos priemonė yra bloga. BOBBI BROWN ART STICK LIQUID LIP tobulas atspalvis ir konsistencija, tačiau tragiškas ir nepagalvotas įpakavimas.






Skysti lūpų dažai


Ikoniškieji BOBBI BROWN Art Stick lūpų dažai tapo dar modernesni: pristatome kreminės konsistencijos ypač pigmentuotus lūpų dažus su pusiau matiniu paviršiumi, kuriuos itin lengva ir patogu naudoti - tereikia paspausti tūbelę. Drėkinamoji formulė puikiai minkština lūpas ir užtikrina ilgai išliekantį efektą. Tai išties nepakeičiama priemonė situacijose, kai reikia atrodyti nepriekaištingai negaištant laiko - tiesiog išspauskite dažus iš tūbelės, žaviai perbraukite jais lūpas ir pirmyn!


Kaina: apie 30 EUR


Kur pirkti: www.douglas.lt










Mano nuomonė:

Bobbi Brown visada gerai, ypač Shimmer Brick skaistalų paletės, kurias drąsiai galiu rekomenduoti kiekvienam. Lūpų produktų asortimentas nėra mažas, tačiau šitas blizgesys (pavadinkime jį taip) vos ne brangiausias kategorijoje. Kodėl? Gamintojas siūlo gražius atspalvius ir pusiau matinę tekstūrą. Kas gi gali būti blogai? Įpakavimas. Blizgesys yra spaudžiamas. Ne, aš tikrai nesu prieš spaudžiamus blizgesius, kai tai įprastas blizgesys ir minkšta tubelė.  BOBBI BROWN ART STICK LIQUID LIP labai tirštos konsistencijos, spaudžiasi be galo sunku (aš naudojau jį kelis kartus, o išspausti norimą kiekį jau buvo sunku, tik pagalvokite, kas bus, kai išnaudosite pusę), špakavimas sunkiai atgauna savo formą, aplikatorius išsiterlioja, visiškai neįmanoma lygiai ir gražiai nudažyti lūpas. Nesusipratimas? Tikrai taip. Tik pažiūrėkite kaip murzinai atrodo aplikatorius po naudojimo, ar pasiruošę kiekvieną kartą jį nuvalyti? Aš asmeniškai, sumokėjus tokius pinigus, ne. Aš niekaip nesuprantu vieno, kodėl internete tiek gerų atsiliepimų? Nejaugi toks įpakavimas gali kažkam patikti ir įtikti? 
Iš kitos pusės, ne vien galime šnekėti apie minusu minusai. Pliusai: nuostabi spalva, maloni tekstūra, kuri nesausina lūpų, stipri ir ryški pigmentacija, blizgesys ant lūpų išsilaiko apie kelias valandas. Jeigu naudoti šepetėlį ir pieštuką, blizgesį naudoti galima, tačiau negaliu rekomenduoju jį pikti vertinant aukštą kainą.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig