2017 m. birželio 12 d., pirmadienis

Dryžių manija



Labas rytas, mano brangieji, liniku Jums darbingo pirmadienio. Pastebėjau, kad dauguma atėję pirmadienį darbą po išeiginiu aptaria savaitgalio nuotykius, po to patikrina savo socialinius tinklus, na, o toliau pereina į inetrenetines parduotuves. Skamba juokingai? Aš pati taip daryčiau. Šiandien jūsų dėmesiui mano Zaful internetinės parduotuvės wish list'as ir rekomendacijos, pasakojimas apie dryžuotus drabužius ir svarbiausiai, parduotuvės trečiojo gimtadienio nuolaidos ir galimybė laimėti 100$ pirkiniams.



Pagrindinės vasaros tendencijos - geltona spalva ir dryžiai. Aš jau užsakiau šį geltonos spalvos bluzoną, nes noriu, tiesiog noriu, negaliu. Manau jis puikiai tiks šaltokai Lietuvos vasarai. Noriu priminti, kad prieš užsakant reikia būtina patikrinti dydžius.

Patched Stripes Wrap Blouse - Yellow






Nors nelabai mėgstu kombinezonų, puikiai suvokiu, kad atostogaujant, tai nepakaičiamas ir dažniausiai dėvimas drabužis. Atradau nerealų variantą, kurį noriu parodyti ir Jums.

Striped Graphic Belted Romper With Pockets - Stripe





Baltų, mėlynų, dryžuotų palaidinių niekada nebūna per daug. Mano spintoje keli variantai, kurie atrodo ypatingai gražiai dėl skirtingo kirpimo. Tokias palaidines galima drąsiai nešioti tik per atostogas, tiek į darbą su baltos spalvos klasikinėmis kelnėmis arba sijonu.

Striped Stand Neck Bowknot Shirt - Stripe




Striped O Ring Back Sleeve Tie Shirt - Blue And White



Maudynių sezonas jau atidarytas, tačiau tiems, kas vis dar ieško to vienintelio maudymuko, labai rekomenduoju šį variantą. Prisiminkite, teisingai parinkti dryžiai vizualiai sumažino figūros trūkumus, o papildomos detalės krūtinės zonoje gali patraukti dėmesį nuo klubų.


Striped High Cut Tassels One-Piece Swimwear - Blue And White





Tiesiog negalėjau neparodyti Jums šios nuostabios suknelės, kurią labai noriu užsakyti ir pati. Žinote, jeigu nežinai kaip apsirengti, reikia rinktis suknelę, tikrai neprašausite.

Off Shoulder Striped Floral Dress With Belt - Blue Stripe





Juodai-baltos kelnės, nieko ypatingo. O dabar pažiūrėkite į merginų nuotraukas (ten kur atsiliepimai)? Manau šitos kelnės tikrasis šios vasaros must have, nes ilgi dryžiai vizualiai prailgina kojas.

Side Knot Stripe Wide Leg Pants - White




Labai paprasta, tačiau neįprasta palaidinė. Seniai ieškojau būtent tokio varianto prie skrybelės ir baltos spalvos džinsų, pagaliau radau. Tikriausiai nereikia sakyti, kad palaidinė jau užsakyta?


Spaghetti Strap Tank Top With Stripe






Labai norėjau padaryti trumpą norų sąrašą, tačiau kur tau. Zaful parduotuvėje kiekvieną dieną atsiranda tiek naujienų, kad aš net negaliu išsirinkti ko tiksliai noriu. Manau ir ši nuostabi suknelė privalo būti kiekvienoje drabužinėje prieš paplūdimio sezoną


Embroidered Cami Tiered Midi Dress - Strip




Aš negaliu šnekėti apie drabužius neminint aksesuarų, tai vos ne pagrindinė madingiausia dalis, kuri skirta paįvairinti bet kokį įvaizdį i suteikti atspalvių. Chokeriai nėra madingi? Taip, tikrai taip, paprasti, juodos spalvos chokeriai jau paliko savo pozicijas, tačiau ryškios detalės ir burbuliukai, kodėl gi ne?


Ball Geometric Embroidered Choker Necklace








Pabaigsiu šį įrašą ir einu daryti šios rankinės nuotraukas. Jau seniai užsakiau ir gavau savo siuntinuką. Ką noriu pasakyti, tobulas, tiesiog tobulas. 

Funny Pineapple Shaped Crossbody Bag - Yellow




Dideli auskarai mano silpnybė, todėl drąsiai rekomenduoju tokius. Spalvas galima pasirinkti pagal norą ir turimus drabužius, mano favoritai vasarai - baltos ir oranžinės spalvos.


Alloy Triangle Tassel Drop Earrings - White




pastebėjau, kad dauguma mėgsta papuošti kaklą keliomis grandinėmis. Tai tikrai ne mano stilius, tačiau kiekvienam savo kaip aš sakau.






Pabaigai tobuliausi ir madingiausi geltonos spalvos akiniai. Ar pati tokius turiu? Dra ne, bet jau greitai gausiu savo užsakymą.

Metallic Long Crossbar Shield Sunglasses - Yellow



Pabaigai noriu priminti apie ZAFUL puslapio gimtadienį ir pasakyti, kad siūloma labai daug gerų drabužių variantų su nuolaidomis, patikėkite, aš patikrinau ir galiu pasakyti, kad tai ne tušti pažadai, o realios nuolaidos).  Artėja didelis išpardavimas ir nemokamas pristatymas perkant už bet kokią sumą (ech, prisipirskiu aš pagaliau auskarų). Noriu priminti ir apie kuponus, nes prekant daugiau, kalima gerai sutaupyti (siuntos keliauja iš Europos, mokesčių mokėti neteko). Siuntimo laikas dažniausiai -3 savaitės.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig