2017 m. birželio 6 d., antradienis

LEONOR GREYL HUILE DE LEONOR GREYL Plaukų aliejus


Geros dienos, mano brangieji, grįžtame prie kosmetikos priemonių apžvalgų ir šnekėsime apie plaukų priežiūros priemones iš LEONOR GREYL. Jūsų dėmesiui mano mėgstamiausias plaukų aliejus, kurį pirmą kartą pirkau pati, o visai neseniai gavau su kitomis priemonėmis testavimui. Jeigu norite pradėti pažintį su LEONOR GREYL, pradėkite nuo geriausių priemonių, kurios patinka visiems ir tinka visų tipų plaukams.





Dvi naujai Leonor Greyl atskleistos gamtos paslaptys - rafinuotas kopros aliejus, gaminamas šaltuoju būdu spaudžiant kokosų branduolius, bei Mongongo aliejus, išgaunamas iš Afrikoje Kalahario dykumoje augančių to paties pavadinimo medžių riešutų. Šie aliejai pasižymi stipriu drėkinamuoju, regeneruojamuoju ir atkuriamuoju poveikiu, kuriuo remiantis ir buvo sukurtas nenuginčijamai populiariausias plaukų priežiūros produktas „Huile de Leonor Greyl“.

Talpa: 95 ml.

Kaina: 34,98 EUR

Kur pirkti: Kristiana 




Mano nuomonė:

Pirkau šį plaukų aliejų labai seniai, kažkur perkaisčiau rekomendacijas ir pasidaviau nežiūrint į aukštą kainą. Patikėkite, nepasigailėjau. Prieš du metus mano plaukai buvo labai šviesus, dažyti šaltai pilku atspalviu. Kas turi taip dažytus plaukus, puikiai supranta, arba norimo šalto atspalvio sausi plaukai, arba pamaitinti aliejais ir kaukėmis, tačiau jau ne tokie šalti. Po visų mano išbandytų aliejų ir kaukių, plaukai įgaudavo geltoną atspalvį, o dažai nusiplaudavo akimirksniu. Užburtas ratas, vėl dažai, vėl išlenda geltonumas ir dar labiau gadinami plaukai. Kažkur plaukų mylėtojų forume perskaičiau, kad būtent šitas aliejus gerai maitina, tačiau nesuteikia geltonumo. Perskaitę aprašymą pasakysite, taigi čia tas pats kokosų aliejus, nieko čia išskirtinio nėra, neverta mokėti. Patikėkite, verta, aš naudojau šį aliejuką kaip plaukų kaukę nakčiai, plaukai atsigavo, labai minkšti ir geltonos spalvos nebuvo. Stebuklas kažkoks. Šiuo metu atspalvis mane nelabai domina, pasidaviau irdažau plaukus šiltais atspalviais, tačiau po aliejaus naudojimo plaukai lyg šilkas, sveiki, o galiukai pamaitinti. Prieš naudojimą aliejuką reikia pašildyti (kaip įprastą kokosų aliejų), naudoti mažą kiekį ant plaukų, daugiau dėmesio skirti galiukams, pašukuoti medinėmis šukomis ir eiti miegoti. Iš ryto išplauti plaukus ir džiaugtis tobulu rezultatu. Pasirašau po kiekvienu žodžiu, tobuliausia priemonė. Noriu pridurti, kad aliejus turi labai stiprų saldų kvapą, todėl prieš perkant būtina susipažinti ir įvertinti. Nors buteliukas iš pirmo žvilgsnio atrodo mažas, man aliejaus užteko pusei metų, naudojau jį vieną kartą per savaitę (tuo linkai užteko).
Ar rekomenduoju? O taip, tai viena iš tobuliausių  LEONOR GREYL plaukų priežiūros priemonių.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig