2017 m. birželio 7 d., trečiadienis

The Best Beauty Products (gegužė)


Labas rytas, mano brangieji, atėjo laikas aptarti dažniausiai naudojamas praeito mėnesio kosmetikos priemones. Nežiūrint į tai, kad renginių buvo labai nedaug, mano kosmetinėje dominavo MAC ir Urban Decay. Aš pasistengiau papasakoti ir priminti apie tas priemones, kurios nepateko į mano atostogų kosmetinę.



Noriu pradėti nuo veido priežiūros priemonių, vasarą aš mėgstu prausti veidą, todėl mano pagalbininku buvo Artistry Hydra -V gelinis prausiklis kuris nesausina veido odos. Jis jau eina į pabaigą, todėl aš nusprendžiau pabaigti jį iki galo.
Be Kiehl's tonizuojančio veido losjono su medetkomis jau nebe įsivaizduoju savo gyvenimo, viena iš geriausių Kiehl's kosmetikos priemonių. 
GlamGlow veido kaukės mano silpnybė, pati nusipirkau šviesiai mėlynos spalvos veido odos drėkinimui, na o testavimui gavau giliai valančią. Aš manau, kad šios kaukės verto kiekvieno sumokėto centro, todėl labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems. Aišku, jos nėra skirtos labai jautriai odai.
Po kelionės ir įdegio (o prieš kelionę buvo soliariumas (keli kartai)) veido oda tapo sausa, todėl atradau iš naujo Kiehl's Ultra Facial cream. Anksčiau jis man visiškai netiko, nes veido oda nebuvo tokia sausa, o dabar kaip tik. Įdegiui palaikyti maišau jį su Vichy savaimio įdegio kremu.



MAC kosmetikos priemonės jau seniai mano favoritai, naujienų buvo daug, todėl be jų tarp geriausių apsieit nebuvo įmanoma. Iš kitos pusės, atradau iš naujo Urban Decay. Dažniausiai naudojau UD Smoky akių šešėlių paletę, šviesiais šešėliais padengdavau voką, na o tamsiais paryškindavau akių kampą. Naked Skin kreminė pudra pagaliau tinka (mano turimas atspalvis labai tamsus), be galo patinka tiek tekstūra, tiek konsistencija, tiek padengimas. UD bronzinė pudra nuteikia vasariškai, nes įpakavimas OMG koks tobulas. Kaip jau sakiau, UD matiniai lūpų blizgesiai patiko, tačiau labiausiai šios dvi spalvos - raudona ir violetinė (manau kitaip ir būti negalėjo). Visą mėnesį Dior blakstienų tušas buvo favoritu, kol neatsidūrė kelionių kosmetinėje (kas atsitiko, skaitome čia). Vasarą nesinori labai sunkių tekstūrų, todėl iš MAC naudojau tik naujus skaistalus (supratau, kad nusipirksiu daugiau atspalvių) ir nude spalvos matinius lūpų dažus. Negaliu pasakyti, kad matinio nude lūpų dažo tekstūra man labai patiko, tačiau spalva tobula, tiesiog tobula (ypač, kai veidas dar nėra pilnai įdegęs).


Mano vonios kambarį okupavo PUPA kūno priežiūros priemonės, neapsakomai tobulas kūno ir dušo aliejai. Įdegį skatinantį kremą naudoju visam kūnui einant į lauką, patikėkite, jau prieš atostogas kojos buvo gražiai įdegusios.


Apie plaukų dažymą su COLORISTA plaukų dažais pašnekėsime jau netrukus, ten labai ilga istorija. 
Mane labai nustebino Matrix Biolage plaukų šampūnas iš Sugar Shine serijos. Labai švelniai plauna, nesausina ir nedirgina galvos odos. Negaliu nepaminėti ir tobulo šios linijos plaukų šveitiklio, o taip pat Matrix Oil Wonder kondicioneriaus. Vasarą norisi kiek lengvesnių plaukų, todėl naudojau Alterna Bamboo Dry Oil Mist.


Rožiniai flamingai, kas gali būti geriau? Aš žaviuosi Tangle Teezer išskirtiniais šukų dizainais.


 Aš užsakiau du YSL Opium kvapus, vieną sau, kitą vyrui. Nepatikėsite, tačiau vyriškas aromatas man patiko žymiai labiau. Sutikite, Opium labiau tinka vakarui, na o dienai naudojau YSL Mon Paris.

Jeigu trumpai, tai tiek apie geriausias kosmetikos priemones,

ačiū, kad skaitote,











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig