2017 m. birželio 7 d., trečiadienis

L'oreal COLOR RICHE MATTE ADDICTION


Pagaliau pavyko padaryti naujų matinių L'oreal lūpų dažų nuotraukas ir gerai ištestuoti patikusius tspalvius. Iš karto noriu pasakyti, kad tai nevisai matiniai lūpų dažai (kaip skelbia gamintojas), tai labiau satininiai su pusiau matiniu efektu. Iš kitos pusės, tai tobuliausi ir legendiniai lūpų dažai mass market kategorijoje.







Color Riche Matte ilgai išliekantys lūpų dažai iš L'Oréal Make-up Designer Paris lūpoms dovanoja itin sodrią spalvą, intensyviai jas puoselėja ir suteikia ypač išraiškingų lūpų efektą.

Kad užtikrintų sodriausią matinę spalvą, šių lūpų dažų formulė papildyta švelnumo suteikiančiais pigmentais ir aksominiu kremu, prisotintu prabangaus juodųjų kamelijų aliejaus. Nauja juodos odos išvaizdos lūpų dažų pakuotė įkūnija drąsų matinių lūpų įvaizdį. Kvapas: legendinis Color Riche aromatas. Ypatingi ingredientai: kamelijų ir simondsijų aliejai visą dieną išliekančiam lūpų komforto ir drėgnumo pojūčiui.

Naudojimas:
Užtepkite Color Riche Matte Addiction ilgai išliekančių lūpų dažų. Pradėkite nuo kupidono lanko ir judėkite link lūpų kampučių. Color Riche Couture lūpų kontūro pieštuku pabrėžkite lūpų formą, ypač akcentuodama jų kraštelius, kad jos atrodytų natūraliai putlios.













Mano nuomonė:

Aš pasakysiu labai atvirai, L'oreal vieni iš mano mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų lūpų dažų po MAC. MAC tinka renginiams, nes jie super matiniai, L'oreal tinka kiekvienai dienai, nes spalvos tobulas, įpakavimas gražus, jie nesausina lūpų, o spalvų pasirinkimas labai didelis. Negaliu nepaminėti tobulo retro lūpų dažų aromato, tikrai neįmanoma sumaišyti, L'oreal COLOR RICHE atpažinsi iš milijono. Labai apsidžiaugiau gavus tiek atspalvių testavimui, aišku, tikėjausi labiau matinio efekto, tačiau patinka ir tai ką turime. Kaip aš jau sakiau, tai pusiau matinio efekto lūpų dažai, išsilaiko ant lūpų gana ilgai (apie geras keturias valandas), nereikalauja pieštuko naudojimo, o mėgstamiausios spalvos - šaltai ruda 634 ir tamsiai bordo 349.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nuostabi lūpų dažų kolekcija, kuri iš manęs gauna 10 balų iš 10. Manau kiekvienas atras savo atspalvius šiai vasarai.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig