2017 m. birželio 4 d., sekmadienis

Riga Fashion Week. 6 Septembris vestuvinių suknelių salonas. Katya Katya Shehurina AW17



Sveiki, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie madą, o jeigu tiksliau, apie vestuvines sukneles. Man, paskutinį mėnesį (kas yra labai logiška, juk vasaros sezonas - tai vestuvių sezonas) pradėjo ateiti labai daug laiškų su užklausimais apie vestuvines sukneles. Pašnekėjus su draugėmis, kurios irgi planuoja vestuves supratau, Lietuvoje vestuvinių suknelių pasirinkimas nėra super didelis. Taip, nieko nesakau, yra labai daug dizainerių, kurių specializacija būtent Vestuvinė mada, tačiau ne visi nori investuoti tokius milžiniškus pinigus, sutinkate? Būtent todėl šiandien labai kviečiu Jus į kaimyninę Latviją (Rygą) 6 Septembris vestuvinių suknelių saloną, kur apžiūrėsime progines ir vestuvines Katya Katya Shehurina AW17 kolekcijos sukneles. Patikėkite, net aš likau labai patenkinta tiek pasirinkimu, tiek kainomis.

Su 6 Septembris vestuvinių suknelių salono savininkais aš susipažinau per vestuvinių parodą, sėdėjome šalia, pradėjome diskutuoti ir aš supratau, tai mano mėgstamiausios latvių dizainerės  Katya Katya Shehurina oficialūs atstovai. Per Riga fashion week susitarėm susitikti, man buvo labai įdomu apžiūrėti siūlomą asortimnentą, pasimatuoti vakarines sukneles, o kas svarbiausiai, papasakoti apie visai tai Jums. Prie vakarinių ir proginių suknelių dar sugrįšime, labai noriu parodyti modelius, kuriuos spėjau pasimatuoti (juk vestuvinės suknelės gražios, tačiau vyras neleidžia ;-))


 6 Septembris salono reikia ieškoti Rygos centre, jis visai netoli nuo mano mėgstamo prekybos centro Riga Galerija Centrs (kuris netoli stoties, todėl tikrai nereikės labai ilgai ieškoti ir klaidžioti Rygos Senamiesčiu). Salone ne tik labai didelis Katya Katya Shehurina vestuvinių suknelių pasirinkimas, bet ir proginės suknelės. OMG, kokios jos išskirtinės, tobulos ir gražios.









Grįžtant prie vestuvinių suknelių, noriu pasakyti, kad salone dažnai būna iš pardavimai, todėl suknelės kainos tikrai prieinamos (kartais net pigiau, nei nuomotis torto formos suknelę Lietuvoje), plius jeigu norisi nusipirkti, dizainerė per gana trumpą laiką gali pakeisti suknelės modelį, nėrinių spalvą, rankovių ilgį ir t.t. Vienu žodžiu, viskas priklauso nuo jūsų norų ir pageidavimų, pagrindinis tikslas - patenkinta nuotaka.


















photos by Mark Litvyakov & Dima Babushkin and me

Apibendrinant noriu pasakyti, kad iki Rygos visai netoli, todėl jeigu norite išskirtinio dėmesio, gero aptarnavimo, nuostabių vestuvinių arba proginių suknelių,  6 Septembris vestuvinių suknelių salonas jūsų labai laukia.



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig